2777
2789
عنوان

مذهبیون سوال دارم

207 بازدید | 28 پست

چرا اینجوری میشه من هروقت میرم حرم امام رضا بابت حاجتم کلی دعا می‌کنم گریه میکنم اولش سبک میشم خوبه حالم 

همین که پامو از حرم میزارم بیرون فشار خیلی زیاد روحی بهم وارد میشه انقدر که تا چند روز حالم بده حتی تصمیم میگیرم بیخیال اعتقادات بشم 

به حدی که ممکنه چند روز نماز نخونم تا باز به‌ خودم بیام دوباره شروع کنم

مشکل کجاست ؟

به حدی جدی شده این موضوع و به تکرار مکررات اتفاق افتاده که تصمیم گرفتم به هیچ وجه دیگه تا حاجت نگرفتم یا مهرحاجتم به کل از دلم نرفته حرم نرم‌ ...

هر وقت میرم از لحظه خروج حرم تا شب که رسما بیهوش بشم فقط زار میزنم 

چیکار کنم 

تصمیمم درست هست؟

غیر ارادی این اتفاق میوفته

با مشاور دینی مطرح کن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما قبلش حال روحیت بده....میری حرم...بخاطر وجود حرم پاکیش .بالاخره جایی پا میزاری که.ملائکه به اونجا ورود میکنن.حال دلت خوب میشه...وقتی میای بیرون شیطان دوباره بهت هجوم میاره....فقط میتونم بگم تصمیمی که داری عملی نکن.باهاش بجنگ...اتفاقا بعدش نماز هاتو اول وقت بخون...ذکر ماشاالله لاحول ولا قوةالابالله .زیاد بگو.صلوات زیاد بفرس...مشکلاتت کم میشه.برکت وارد زندگی روح جسمت میشه.اون هاله ی انرژی دورتو قوی کن....تا شیطان افکار منفی طرفت نیاد...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
شما قبلش حال روحیت بده....میری حرم...بخاطر وجود حرم پاکیش .بالاخره جایی پا میزاری که.ملائکه به اونجا ...

اخه قبل از ورود حرم حتی تو حال بدمم شدیدا مصمم هستم به انجام واجبات و مستحبات 

از حرم که میام بیرون انگار عقلم از دست دادم همش به فکر خودکشیم کفر میگم پرخاشگری شدید با اعضای خانواده دیگه عاصی شدم نمیدونم چرا اینجوری میشه

دسترسی ندارم به چنین شخصی اخه ...

آره یخورده سخته خوب یه شماره ای چیزی هم نمیتونی پیدا کنی زنگ بزنی؟ 

بعضی وقتا شیطان میخواد آدمو ناامید کنه  خیلی بهت فشار میاره ممکنه برای خیلی از ماها هم اتفاق بیفته اما تو از خود امام رضا کمک بگیر آقا خیلی  به رئوف بودن ومهربانی معروفن قطعا کمکت میکنن 

اخه قبل از ورود حرم حتی تو حال بدمم شدیدا مصمم هستم به انجام واجبات و مستحبات از حرم که میام بیرون ا ...

ببین زیارت مستحبه...نماز واجبه....شما از دور هم سلام بدی .یا تلفن بزنی حرم...هم امام رضا صداتو می‌شنوه....بهتره تمرکزت بزاری رو واجبات....احتمالا یا تلقین داری رو این موضوع....یا با گریه زاری اینا سیستم ایمنی بدنت ضعیف میشه بیشتر شیطان بهت نزدیک تر میشه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
آره یخورده سخته خوب یه شماره ای چیزی هم نمیتونی پیدا کنی زنگ بزنی؟ بعضی وقتا شیطان میخواد آدمو ناامی ...

من خیلی از امام رضا ناراحتم انگار منو نمیبینه برای حاجتمم حوالم داد به امام حسین اومد به خوابم گفت حاجتت رو به حسین بگو 

امام حسینم انگار دوستم نداره 

هرچی به امام رضا میگم فقط نشونه میفرسته اصلا حاجت نمیده یا یکار اساسی برام نمیکنه

یادمه یبار دلم گرفته بود سر نماز تو حرم بزور جلو اشکام گرفته بودم نمازم باطل نشه تو دلم رد شد کاش الان فلان چیز می‌تونستم بخورم دلم یهو خواست بدون اینکه حتی حالت عادی بهش علاقه داشته باشم 

یکی از کنارم رد شد گفت خانوم میخورید؟

من هاج واج ...

امام رضا فقط نشونه میفرسته🥲

من حس میکنم این حس رو به خودت تحمیل میکنی ولی خب ما اطلاعات کافی نداریم عزیزم سرچ کن سوالات شرعی آنل ...

اخه جایی رو پیدا نکردم جوابش رو 

تلقین که نمیدونم چی بگم 

مثلا اخرین بار سعی کردم خودم رو کنترل کنم عادی رفتار کنم یکدفعه بغضم ترکید و باز دوباره همون شرایط 

اخه جایی رو پیدا نکردم جوابش رو تلقین که نمیدونم چی بگم مثلا اخرین بار سعی کردم خودم رو کنترل کنم عا ...

یعنی مراجعه کردی به این سایت و جواب نگرفتی؟امکان نداره من تموم سوالاتمو میفرستم همونجا آنلاین بلافاصله جواب میدن 

ببین زیارت مستحبه...نماز واجبه....شما از دور هم سلام بدی .یا تلفن بزنی حرم...هم امام رضا صداتو می‌شن ...

اره به امام رضا گفتم دیگه دعوتمم کنی تا حالم خوب نشه نمیام فقط ازم ناراحت نشو حالم رو ببین بجاش 

گفتم از دور زیارتت میکنم شما قبول کن 

2810