2777
2789
عنوان

یه مرده تو محل مامانم ایناست

387 بازدید | 20 پست

تمام زنای محل نمیدونم چرااا دارن سمتش کشیده میشن 

هر روز میشنوم با یه نفر جدید رابطه داره 

تهوع آوره

جالبه زنش هم اصلا خبر نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همین هقته قبلی متوجه شدیم یه یه زنه شوهرش داره طلاقش میده چون فهمیده با این مرده رابطه داره

خب زنشو طلاق میده ولی به آقاهه کاری نداره؟!

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

گویا بدل حضرت یوسف تو کوچه ی شما ظهور کرده  

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

کار خانم ها تهوع آوره

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

اخه چطور کل محل میدونن ولی زنش هنوز متوجه نشده

کسی جرات نداره به زنه بگه چون اخلاقای زنه رو میشناسن 

شاید اون طرفی که هم خبر رو ببره زنه اتیشش بزنه

بعد مرده کاری نکرده زنه شک کنه کلا حواسش بوده 

2810