2777
2789
عنوان

شما باشید میرید سره قرار

191 بازدید | 41 پست

یکی از هم دانشگاهی ها که من تاحالا ندیدیم و نمیشناسم و رشتش هم متفاوته بهم پیام دادش و گفت منو از یه گروه پیدا کرده و چند بارم دیده تو دانشگاه و پیشنهاد دیت ناهار داد ،که خرف بزنیم و آشنا شیم 

بعدش پرسید چه انتظاراتی دارم و چی دوست دارم به عنوان کادو ؟منم گفتم گل بعد گفت دیگه چی؟

یا اینطوریه که تو شرایطتت هرچی باشه من قبول میکنم .

از طرفی عکسشم ندیدم ولی هی اصرار داره همو ببیتیم و صحبت کنیم و حس میکنم اعتماد به نفس پایین داره

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

چون پرسیدم قدت چنده پیچوند و آخر به زور گفت ۱۷۳ ،من خودمم بلند نیستم اونقدر و ایشون ازم بلندتره 

بعد شاغلم هست ،ترمش بالاتره و بزرگتره ،ماشین و مغازه هم داره

شما بودید چیکار میکردید؟

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

اگه عکسش ندیدی نرو یه دفعه دلت میزنه من خودم رو ظاهر حساسم هزارتایی یکی پسندم بشه منظورم خوشگلی و اینا نیستا البته 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون پرسیدم قدت چنده پیچوند و آخر به زور گفت ۱۷۳ ،من خودمم بلند نیستم اونقدر و ایشون ازم بلندتره بعد ...

بگو اول باید تو همون محیط دانشگاه آشنا بشم با شما وقتی پسری میگه ۱۷۳ شما فکر کن ۱۷۰ درستشه چون اگه واقعا ۱۷۳ بود میگفت ۱۷۵ 😁

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اگه عکسش ندیدی نرو یه دفعه دلت میزنه من خودم رو ظاهر حساسم هزارتایی یکی پسندم بشه منظورم خوشگلی و ای ...

منم همینطور ولی دوستم میگه خوبه شرایطش تهش بگو اوکی نیستی باهاش ولی خب نمیدونم

مطمئنی همکلاسیت نیست 

شاید دارن اذیتت میکنن 

مطمئنی از گروه اومده پیدات کرده؟؟! 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
وقتی کسی نبینم و نشناسم ک نمیرم سر قرار مگ مغز خر خوردم

حتی تو دانشگاهم بگه همو ببینیم ،بازم نمیری؟

مورد مشکوک

خیلییی،گفتم عکس بده گفت گوشیشو عوض کرده نداره ولی چرته

2810