2777
2789
عنوان

آقایی دیدین همه جوره از خانمش بهتر و بالاتر باشه⁉️🤵🏻💐

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 66 پست
ساده ینی چطوری؟ کسی ک با خیانت کنار بیاد؟

کسی ک با خیانت کنار بیاد احمقه نه ساده 

منظورم دختری بود ک مادیات دنیا براش مهم نیست اهل زندگی هست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این شانس رو چطوری باید بدست آورد؟

هیچی دیگ اسمش سر خودشه شانس

مث جفت شیش اوردن میمونه

احتماله 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

کسی ک با خیانت کنار بیاد احمقه نه ساده منظورم دختری بود ک مادیات دنیا براش مهم نیست اهل زندگی هست

خب خیلیا هستن براشون مادیات اهمیتی نداره، ولی صرفا تو رابطه عاطفی موفق نیستن، شخصیت خوبیم دارن. 

برعکسش رو زیاد دیدم،یعنی از هرلحاظ دختر خانم سر باشه،ولی اینکه از هر لحاظ پسر سر باشه و دختر پایینتر ...

شایدم هم اعتماد بنفس خانم ها خیلی پایینه

الان اکثر خانما خیلی به ظاهر خودشون اهمیت میدن و عمل های گوناگونی انجام میدن برای زیباتر شدن تو هر سطح مالی و قشری که باشن

آره همسر من قیافه و تحصیلات و مالی از من بالاتره،البته مالی چند سالیه بالاتر شده😂،رمز موفقیتی هم ندارم خودش منو دوست داشت

خانوادگی ولی ما بالاتریم از نظر مالی مخصوصا

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شایدم هم اعتماد بنفس خانم ها خیلی پایینهالان اکثر خانما خیلی به ظاهر خودشون اهمیت میدن و عمل های گون ...

خب این خودش از عدم اعتماد بنفس میاد، طرف هی خودشو دستکاری میکنه بلکه افراد بیشتری نگاهش کنن. تو روانشناسیم یه اسم معروفی دارن این افراد که یه نوع اختلاله. 

بله دیدم خودمم موندم 

اقا پزشک خیلی سختکوش بعد از ازدواج با همسرش به خانم کمک کرد پزشک بشه 

اسم و رسم دار و کاریزماتیک اصلا یه چیزی که حتی دخترای جوون ارزوی همچین مردی رو دارن 

با اینکه سنش بالاست اما ماشالله خیلی جوون 

نمیدونم خودمم موندم اون خانم چطور این اقا رو مخ زدن

دقیقا رمزش شخصیت فرده. که خب شما تا زمانی که فکر میکنی شخصیت ادما کلیشه ست نمیتونی کیس بالاتر از خود ...

ببین الان خیلیا هستن واقعا محترم و با شخصیتن وای تو رابطه عاطفی موفقیتی ندارن، حتما شما هم اینمدل دیدی. 

2810