2777
2789
عنوان

میوه توی رژیم چقدر تاثیر داره❓

114 بازدید | 27 پست

دکتر تغذیه گفت میوه کم بخور 

خودمم تحقیق کردم فهمیدم  میوه قندش بالاس

روزی دو یا سه تا میخورم کالریش هم حساب میکنم ولی بازم عذاب وجدان دارم 

و اینکه فست ۵۰۰ کالری هفته ای ۳ روز باشه مشکلی پیش نمیاد ؟

شنبه دوشنبه و چهارشنبه

من میخوام از امروز کالری شماریمو پاک کنم فقط عین ادم همه ی وعده هامو بخورم ولی کم یا به اندازه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخوام از امروز کالری شماریمو پاک کنم فقط عین ادم همه ی وعده هامو بخورم ولی کم یا به اندازه

الان دیگه به وزن مورد نظرتون رسیدین؟ 

من خودم دلیل چاقیم این بود که مثلا سیر میشدم میگفتم چرا بقیه غذا بمونه خراب شه یا بره سطل آشغال 

الان دیگه کم میکشم از ۸۳ اومدم ۷۲ 

کالری شماری دارم 

له جاشمیتونی سالم تر بخوری اره فندشون خیلی بالاس مثلا بادوم بخوری ..اگه عادت به میوه خوردن داری یه د ...

آره تقریبا ۲یا ۳ تا میخورم بعضی روزا 

بعضی روزا هم اصلا نمیخورم 

الان دیگه به وزن مورد نظرتون رسیدین؟ من خودم دلیل چاقیم این بود که مثلا سیر میشدم میگفتم چرا بقیه غذ ...

اره گلم دوماه پیش رسیدم ولی عادت کرده بودم ب کالری شمردن ، ولی باید این عادتو ترک کنم دیگه دیوونه شدم😁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

میوه چاق کننده ست باید به اندازه خپرد نه چه مشکلی من امروز تا ساعت ۵ عصر باید فست باشم🥴دارم سعی میک ...

منم امروز فست ۵۰۰تایی گرفتم تا شب ۹تا ساقه طلایی 

فست ۵ عصر چه جوریه ؟

اره گلم دوماه پیش رسیدم ولی عادت کرده بودم ب کالری شمردن ، ولی باید این عادتو ترک کنم دیگه دیوونه شد ...

خداروشکر 

چند کیلو کلا کم کردین ؟

من ۱۱کیلو کم کردم ۲۲ تا دیگه ش مونده 

ولی به نظرم ترکش نکنید رژیم تثبیت بگیرین 

منم امروز فست ۵۰۰تایی گرفتم تا شب ۹تا ساقه طلایی فست ۵ عصر چه جوریه ؟

تا ۵ عصر فستم دیگه مگه آشنایی نداری با فست؟ تا ۵ عصر ۱۶ ساعتم پر میشه حالا چرا ۹ تا ساقه طلایی؟یه چیز پروتئین بخور سیر کننده درست حسابی مثلا سینه مرغ با سالاد و قارچ چون کالری سالاد و قارچ آزاده سیر کننده ست یا تخم آبپز و نون جو 

آره تقریبا ۲یا ۳ تا میخورم بعضی روزا بعضی روزا هم اصلا نمیخورم

من کلا از قطع کردم ..حالا مهمون بیاد یا مهمونی برم یه دونه 

یا اینکه میان وعده چیزی نباشه بخورم 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
2810