2777
2789

ماشالله چ جوری خودش بیدارشده ؟

دوست عزیز منم دوتا گل محصل دارم ساعت شش و نیم چایی ام رو هم دم کردم کوچیکم صبحانه نمی خوره میبره مدرسه زنگ اول می خوره برای بزرگ تره آماده می کنم اولا منم همین اوضاع رو داشتم تا ما آروم و صبور نباشیم بچه ها درست رفتار نمی کنن خب ببین چ استرسی از خودت صبح شنبه انتقال دادی به بچه ات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خودتم کندی خب 

اولا لباس بچه رو چهارشنبه بنداز لباسشویی پنج شنبه اتو کن 

دوما بچه باید شمارو بیدار کنه ؟؟ زودتر بیدارشو خب یا بعد نماز صبح دیگه نخواب شما که انقد کار داری 

سوما جلو بچه احترام باباشو نگه دار بعدا حرفتو با ملایمت بگو 

چهارما مقصر 100 درصد خودتی 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

هیچ چیز مثل محبت و آرامش اثر مثبت وماندگار در ذهن خودمون و بچه هامون نداره ،همیشه شرایط گل وبلبل نیست ولی میشه با آرامش و منطقی و با صبر و مهربونی هم زندگی کرد ،در ضمن خود پدر ومادر ها هم باید تو رفتارشون با هم جلو بچه ها وحتی تو خلوت خودشون خیلی دقت کنند و احترام و مهربونی وقدر دانی رو سر لوحه و اصل ارتباطشون بزارن چون تمام اینها رو همه ی ابعاد زندگی اثر میگذاره👌

کارای بچه رو خودت انجام نده همین که تو تبدیل به دستای بچه شدی کارو خراب کردی 

اون دیگه میتونه خودش کاراشو انجام بده صورت شستن وظیفه ی شما نیست بزار چند روز خودش کاراشو انجام بده از صبحانه خوردن تا لباس پوشیدن دیرم کرد مهم نباشه براتون مدرسه سرزنش بشه به خاطر دیر رفتن یاد میگیره زودتر کاراشو انجام بده

شب زودتر بخوابونش که صبح ساعت حداقل یک ربع به هفت بیدار بشه وقت انجام کار داشته باشه 

شوهرت به این دلیل مداخله میکنه چون حس میکنه تهدید و ترسوندن جواب میده ولی متقاعدش کن که وضع بدتر میشه و سعی کن مدرسه رفتنش به عهده ی خودت باشه چون شوهرت کنترلی روی رفتارش نداره بهتره خودت مدیریت کنی این قضیه رو 

و وقتی اشتباه میکنه و عصبانی میشی از شوهرت مایه نزار نگو به بابات میگم تورو بزنه یا به حسابت برسه 

اگه این کارا نتیجه نداد حتما یه مشاوره برید باهم

حالا استارتر هم اینطور که گفتن دو تا کوچولو دیگه هم دارن ماشالا ،اول که خدا قوت و اینکه واقعا طبیعیه آدم خسته میشه ولی بازم میگم حتما با آرامش و صبر چون این بچه دیگه هم که مدرسه باید بره اینم آرامش میخواد استرس نباید داشته باشه ،بنابراین باید مدیریت کنی عزیزم ،ایشالا که خداوند هم توان مضاعف بهتون میده ولی سعی کن با برنامه ریزی و توکل و آرامش شرایطت رو تعدیل و آرام کنی 💜

من الان مشکلم پرخاش گر شدن بچه ام و رفتار پدرش ،وگرنه خودم میدونم دیر بیدار شدم، و رفتار خودمم برای ...

خوب ببین عزیز باید ببینی علت چیه ،شاید بچتون نیاز به محبت بیشتری داره از طرف شما ،معمولا چه بچه چه آدم بزرگ وقتی پرخاشگری میکنه یعنی منو ببینید ،بهم توجه کنید حالا این توجه رو میتونی با ی بغل کردن ،با ی دفتر و مداد نو خریدن هدیه دادن ،بدین معلم بده ،یا پدرشون بهش محبت کنه ،اینارو توجه کن عزیز،قطعا موثره

من الان مشکلم پرخاش گر شدن بچه ام و رفتار پدرش ،وگرنه خودم میدونم دیر بیدار شدم، و رفتار خودمم برای ...

خوب همینا که میگی باعث به وجود اومدن پرخاش میشه دیگ قبل بیدار شدن پدرش شما کاراشو مثل اتو زدن از شب قبل آماده کردن صبحانه بیدار کردن بچه اتو وقبل لباس ببر دستشویی صورتشو بشوره بعد لباس بپوشه

زودتر بیدار شو خودت صبحانه رو حاضر کن سفره رو بنداز ، تلوزیون و روشن کن برنامه صبحگاهی شاده 

از شب قبل لباساشو وسایلشو با کمک خودش حاضر کن

بعدش خودشو بیدار کن و آروم آروم بزار کارها شو انجام بده 

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
۶بیدار میشم من بزنامه دخترمو ی بار دیگه چک میکنم لباساشو و.......بعد دختزم اگ‌پرسشی داشته باشه۶ونیم ...

خانوم اول شما دوتا بچه زیر سه سال ندارین که نذارن شب بخوابین،دوما گفتم سرزنش نکنین،سوما ادعای زرنگیتون رو نخواستم گفتم راه حل برای پرخاش گری میخوام

عزیزم منظور همه ی ما اینه بدلیل پرخاشگر شدن بچت شمای مادری چون بچه تحت فشار نمیتونه به اون سرعت وسایلشو جمع کنه عصبی میشه پرخاشگری میکنه پدرشم‌با دیدن واکنش شما اونم درگیر مسایل شما میشه پرخاش میکنه با بچه 

خوب نیست بچه با روحیه داغون بره مدرسه 

بزرگ‌تر که بشه به جای خانواده رو میاره به غریبه ها 

یکم زودتر بیدار شی و کارها زودتر انجام بشه همه ی مشکلات حل میشه 

2810