2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرزنش نیستا ولی ساعت ۷ و ۲۰ دقیقه تازه بچه اومده بیدارت کرده؟؟؟ بچه نهایت باید ۷ و ۴۵ مدرسه باشه بعد ...

۶بیدار میشم من بزنامه دخترمو ی بار دیگه چک میکنم لباساشو و.......بعد دختزم اگ‌پرسشی داشته باشه۶ونیم بیدار میکنم میپوشه مبخوره درس میپرسم میره 

این تازه بچه اش بیدارش کرده خخخ ادم میمونه بخدا

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

فکر نمیکنی ساعت ۷:۲۰دیره لباسهاشو روز قبل اتو بزن صبح حداقل ساعت ۶:۳۰ بیدارشو صبحانه بده مسواکش رو که زد لباسهاشو بپوشون اینطوری آستینش هم خیس نمیشه

شما به بچه ات خیلی استرس وارد میکنی چون خودش با این سن کمش باید بیدارشه و شما رو هم بیدار کنه وهمش به این فکر کنه که نکنه خواب بمونه ویه وقت دیرش بشه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
۶بیدار میشم من بزنامه دخترمو ی بار دیگه چک میکنم لباساشو و.......بعد دختزم اگ‌پرسشی داشته باشه۶ونیم ...

حالا من میگم تنبلم ولی بقیه رو میبینم امید وار میشم 

آخه یه سری چیزا عجیبه مثلا همون نون گرفتن مگه واجبه آدم نون تازه بخوره حتما صبح،نون تو فریزر انقد تازه میمونه آدم نیاز نیست هول هولکی بره نون بخره یا نیمرو واجب نیست،یه لقمه نون پنیر هم کارشو راه میندازه و بهتر از نیمرو خوردن با خون دل و جنگ و دعواست 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حالا من میگم تنبلم ولی بقیه رو میبینم امید وار میشم آخه یه سری چیزا عجیبه مثلا همون نون گرفتن مگه وا ...

اره منم همیشه میگم چقد بدم میادم اینجا انرژی میگیرم خخخخخخخ ماهم نون روز قبل میخوریم نون تازه ک‌وقت نمیشه

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

من یه ربع ب ۷ پامیشم صبحانه و لباس و تغذیه شو آماده میکنم کنارش میشینم سر سفره اولش بداخلاقی میکنه ولی بعد از ۵ دقیقه خوب و خنده رو میشه. ما خودمون هم اول صبح ک پا میشیم زیاد حال و حوصله نداریم دیگه اون بچه اس یکم هواشو داشته باش شما بیشتر از پدرش محبت کن بهش 

2810