2777
2789
عنوان

برم عروسی جاریم بااین بلاهایی که سرم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست
خب چرا گفتن کار تو بود ؟

چون مدام منو اذیت میکردن فک میکردن تلافی پز دادنشونو دراوردم 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بهترین ارایش و طلا و رفتار باشوهرت داشته باش تا حرص بخورن بعدشم بجای اینکه بری اونجا بچسبی مادرش ...

اخه مجلس زنونخ هس خوشم نمیاد از ریخت تک تکشون

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

شیشه ماشین شکسته فکر کرده جاری حسودیشونو کرده شکسته

اره چون میگم دیگه مدام پز میدادن یه بار برادرشوهرم پولمونو خورد نداد من مجبور شدم واسه بدهیمون طلامو بقروشم بعد فرداش عکس زنشو نشون همه میداد توپول خوابونده بودش

باید بری جواب اون همه فامیل که از فرداش هی زنگ میزنن و میپرسن چی‌شد رو چی‌میگی؟؟؟

میگم رفتیم مسافرت  یا وقت دکتر داشتم توتهراتن باید میرفتیم

میگم رفتیم مسافرت یا وقت دکتر داشتم توتهراتن باید میرفتیم

جواب هات منطقی نیست و مشخصه مشکل دارید با هم 

مشکلتون رو تو فامیل جار نزدید و همه چیز بر علیه شما میشه. برو مثل غریبه

اگ نری میگن حسودبوده و دشمنی کرده برو اتفاقا برقص بخنداصلا برات مهم نباشه چی میگن یا چی فک میکنن

خواهرشوهرمم حاملس مدام پزشو میده فقط میخواد یکاری کنه من بفهمم حامله اس من یه لچه از دست دادم نمی دونم چیکارشون کردم اینهمه کونشون میسوزه

جواب هات منطقی نیست و مشخصه مشکل دارید با هم مشکلتون رو تو فامیل جار نزدید و همه چیز بر علیه شما میش ...

همهفامیل میدونناینا چه. ذاتیطرف دارن

وا چه حرفایی میزنید

مگه میشه عروسی برادر شوهرت نرید؟؟ 

خیلی کار زشتیه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
برو ولی سنگین و اروم یجا بشین

سنگین واروم بشینم چه اتفاقی میفته مگه

2810