2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم آبروی مارو بردن و خیلی اذیتم کردن ولی نمیشه تلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 22 پست
وظیفمون نیس ولی شوهرم میره واسشون انجام میده منم نمیتونم مخالفت کنم اونا هم قدر نشناس من خیلی بی زبو ...

اشتباهت این بود بعد اینکه بهم زدن و برگشتی تو قبولشون کردی. تو باید قبول نمیکردی.یا حداقل با تاخیر قبول میکردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وظیفمون نیس ولی شوهرم میره واسشون انجام میده منم نمیتونم مخالفت کنم اونا هم قدر نشناس من خیلی بی زبو ...

دیگه گذشت دوره اون بده تو خوب باش. با هر کی باید مث خودش باشی. اگر گرگ نباشی هم که میخورنت. بی زبون هم باشی که بقول شما میریزن روت

آخرش چی شد عروسی گرفتن یا نه؟

آره گرفتیم مثل خر باز خودشیرینی کردن 

من الان میام بد رفتاری کنم نمیتونم دلم میسوزه نمیدونم درکم میکنید یا نه

اون روز سر چیز بیخود خواهرش اومد کلی بهم توهین کرد بعد هم از سر اجبار تو کار خونه کمکم کرد 

بعد از اون یکم بیشتر بهش اهمیت دادم با هم رفتیم مغازه و شام دعوتش کردیم اومد احترام گذاشتم و فلان و فلان

اون الان حتما فکر میکنه بخاطر دعوایی بوده که کرده 

ولی من دلم سوخت براش بخاطر اونه فقط 

خواهرشوهرم مجرد و سن بالاس ۱۵ سالی از شوهرم بزرگتره 

دیدم گناه داره بخوام اذیت کنم این خونه پدرشو هم زهرمارش کنم میدونستم از حسودی بوده اونطور رفتار کرده بوده 

مادرمم هی همش میگفت یوقت بی احترامی کرد چیزی نگی دلشو نشکنی اون بزرگتره گناهه و بخاطر خدا خوب باش 

ما بخاطر خدا خوبیم اونا بکر میکنن از ترسمونه و بیشتر میتازونن

آره گرفتیم مثل خر باز خودشیرینی کردن من الان میام بد رفتاری کنم نمیتونم دلم میسوزه نمیدونم درکم میکن ...

به خاطر خدا 

خدا گفته هر کاری کردم جواب نده ؟ 

همین مادرها هستند با افکار قدیمی 

ظلم ظلم 

کوتاه بیایی باختی 

ی مدت تو هم بزار اون دنده 

نه با دعواها 

نرو و زیا. محلم نده بزار همسرت هر کاری میخواد خودش بکنه

آره گرفتیم مثل خر باز خودشیرینی کردن من الان میام بد رفتاری کنم نمیتونم دلم میسوزه نمیدونم درکم میکن ...

دقیقااا همینه اونا فک میکنن چون دعوا و توهین میکنند تو می‌ترسی برای همین احترام میزاری. خواهر شوهرای منم همینن مدام فحش بی احترامی نفرین کردن منو. اما من مثل تو نمی تونم ارتباط بگیرم کلا قطع ارتباط کردم. بازم دست از سرم بر نمیدارن فحش میدن. برادرشوهرم اومده بود خونمون مثلا وساطت می‌گفت تو مشکل داری ما خوبیم خواهرام هیچ بی احترامی نکردن ما کاری نکردیم که عذرخواهی کنیم. گفتم منم جایی نمیام که ارزش و احترام برام قائل نباشن. کلا از چشمم افتادن. به هر کسی رسیدن گفتن عروسمون مشکل داره. منم برام دیگه مهم نیست.