2777
2789

سر چیز بیخود دو سه روز مونده به عروسی یهویی انگار دیوانه شدن هیچوقت هم نفهمیدم قصد اصلیشون چی بود 

یهو رنگ عوض کردن دیگه شوهرم جواب تلفنمو نداد 

یهو مادرشوهرم زنگ زد ما پشیمون شدیم عروسی رو بهم زدن 

همه چیو کنسل کردن 

همه جا گفتن دختره دیوانه بود بد بود میخوایم طلاقش بدیم 

مادرم زنگ میزد بابا زشته شما مگه وجدان ندارین این دختره هنوز بچس  یا دیگه حداقل سریع طلاقش بدین چرا بلاتکلیفش گذاشتین 

اونقدر اذیت کردن و کردن حد نداره 

بعد چند ماه اومدن آشتی 

ما هم بخدا قسم فقط به خاطر آبروی رفتمون قبول کردیم 

و یه مدت اونقدر خردم کردن که نگم 

خواهرشوهر پفیوزم که به درد لای جرز دیوار نمیخوره اونقدر جلوم توهین کرد 

حالا ماه ها گذشته رابطمون فرق کرده باز شدن اون سگ سابق و الکی کلی احترام میزارن و خودشیرینی میکنن

فقط گاهی اون روشونو نشون میدن 

منم بخاطر خدا نمیتونم بد رفتاری کنم ولی دلم همش پر کینه است

ولی گاهی باز اذیت میکنن البته گاهی 

بزرگ ترین حامی همشون من و شوهرم هستیم 

تولد واسه برادرش میگیرم که متاهله 

برادرزاده هاشو میبریم پارک و فلان و کادو میخریم

زن داداشاش هرجا بگن ببرین میبریمشون 

و خواهر متاهلش انگار شده بچه شوهرم انقدر زنگ و ...

مجردهارو هم کادو میخریم تفریح میبریم شوهرم اونا بهم توهین میکنن نمیزاره جواب بدم 

مادرش هم بدتر اونقدر احترام گذاشتیم حد نداره

ولی خسته شدم میخوام دیگه انتقام بگیرم از تک تکشون 

بعد یچیزی شوهرم پسر آخره همگی پرش میکنن نمیزارن از این خراب شده بریم 

منم خیلی دلم میخواد برم با حرف هم رام نمیشه چیکار کنم

شما اصلا وظیفه ندارید کادو بخرید تولد بگیرید خووشون بگیرن تولد دوما با زبونت شوهرتو رام کن راهتونو جدا کنید سریع رفت و امدتم کم کن سیاسو به خرج بده تا احترامت بیشتر باشه زبون نداشته باشی میخورنت

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

خاهرانه: 

کادو نخر نهایت تولدشون

جشن باشمانیس

پارک نبر

اژانس نشو

بدبارمیان وپرتوقع

اعتدال اعتدال اعتدال

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما اصلا وظیفه ندارید کادو بخرید تولد بگیرید خووشون بگیرن تولد دوما با زبونت شوهرتو رام کن راهتونو ج ...

وظیفمون نیس ولی شوهرم میره واسشون انجام میده منم نمیتونم مخالفت کنم اونا هم قدر نشناس 

من خیلی بی زبونم و اونا هم از ما توقع خیلی بالایی دارن 

نمیشه جداشون کنم چون اصلا جدا نمیشن باز چیزی بگم همگی میریزن سر من 

بعد تا بدم میاد از رفتارشون مامان و بابام میگن گناه داره جهنم اون بده تو خوب باش و فلان جلومو میگیرن

یاد بگیر اینو تا اخر عمرت که هرجوری رفتار کنی طرف مقابل جنبه نداشته باشه پاشو میخوری

معتدل باش تو همه کارات 

کسی برات کاری کرد جبران کن 

نکرد توام نکن

تو عمل اینجوری باش

متاسفانه ادما قدر محبت رو نمیدونن 

وظیفمون نیس ولی شوهرم میره واسشون انجام میده منم نمیتونم مخالفت کنم اونا هم قدر نشناس من خیلی بی زبو ...

خرج داشته باش برا شوهرت 

بی زبون نباش 

خیلی با سیاست بگو فلان چیزو لارم دارم بخر 

بزار پول برا تو خرج شه نه اونا 

وظیفمون نیس ولی شوهرم میره واسشون انجام میده منم نمیتونم مخالفت کنم اونا هم قدر نشناس من خیلی بی زبو ...

پس مقصر اصلی همسرتونه تاواون تغییری نکنه زندگی شما تا اخر همینه همسرتون هم چند سال دیگ میفهمه ک فقط داشتن ازش سواری میگرفتن اونم با زمونه الان هیچکسسس جز زنش ک شما باشی به دردش نمیخوره همه فقط تو مشکلاتشون میان سراغتون سعی کنید رفتارشو عوض کنید یا یه تصمیم محکم و درست بگیرید با این شرایط اصلا فکر بچه اوردن نکنید

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏
2810