2777
2789
عنوان

نه روزه عقب انداختم خودمو وزن کنم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 32 پست
درسته داروهای دکتر بدتر تنبل میکنهمن قبل بچه بشدت تنبل بودم شاید ۶ ماه یکبار هم نمیشدم ولی زایمان که ...

اره بابا چیه هم هورمونیه هم تا جاییکه یادم میاد از ۱۲ سالگیم تاالان ک ۳۰و چندسالمه همش بابتش دکتر بودم دیگه خسته شدم والا ولی من قبلا هم تنبلی داشتم تو بارداری اوکی شدم بعدش باز گرفتم🤷🏻‍♀️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اره بابا چیه هم هورمونیه هم تا جاییکه یادم میاد از ۱۲ سالگیم تاالان ک ۳۰و چندسالمه همش بابتش دکتر بو ...

اضافه وزن داری؟؟

این خیلی مهمه تو تنبلی تخمدان 

وزنتو بیار پایین حتی شده ۲ کیلو درست میشه ایشالا

من با اینکه اضافه نداشتم قبل از بارداری ولی دکتر تاکید بر کم کردن وزن میکرد و واقعا هم تاثیر داشت 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اضافه وزن داری؟؟این خیلی مهمه تو تنبلی تخمدان وزنتو بیار پایین حتی شده ۲ کیلو درست میشه ایشالامن با ...

نه گلم خیلیم لاغرم و ورزشکار🤷🏻‍♀️😁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤