2777
2789

از خواستگار انتظار محبت  نداشته باشید ..عاقلانه و منطقی رفتار کنید تا بتونید اخلاق و رفتارش رو محک بزنید ..دنبال چیزهای مهمتری باشید ..والا شب به خیر و صبح به خیر گفتن تو ایام خواستگاری اصلا تعریف نشده ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

از زمانی که اوکی میدی خیلی باید مراقب باشید 

مردا وقتی متوجه میشن بهشون علاقه دارید و تونستند علاقه شما رو جلب کنند، رفتارهای جدید نشون میدن و‌ کمی انگار سرد یا کم توجه میشن

برعکس خانمها بعد از اوکی دادن تازه برای شروع رابطه پرهیجان میشن

برای خودتون قانون بذارید و هنوز مثل قبل نشون بدید هنوز اتفاقی نیفتاده و دارید فکر میکنید تا اینکه بله ازدواج دادید

از ساعت ۱۰ شب یه بعد باهاش چت نکنید.‌هرمونهای جنسی آقایون شبا فعال‌تر میشه. منطقی نیست تو این تایم صحبت کنید. در طول روز هم تایم صحبت رو کم کنید. شما زودتر از چت بیایید بیرون. مثلا واقعا کار دارید اما به خاطر صحبت هی کار رو می اندازید عقب ، این کار رو نمن عذرخواهی کن و بگو کاری پیش اومد و یا ... فعلا. نذار اونکه زودتر از چت می‌ره بیرون اون آقا باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من حتی ی روز گفتم خسته ای ساعت ۹ شب بخیر گفتم بعد گفت نه و خودش حرف زد بعد یهو بعد یهو میره

بپرس ازش 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
ببین من حتی ی روز گفتم خسته ای ساعت ۹ شب بخیر گفتم بعد گفت نه و خودش حرف زد بعد یهو بعد یهو میره

داده باریت میده عین خودش رفتار کن واکنششو ببین اگه ناراحت شد بدون از قصد داره حرصت میده

از من به تو نصیحت اخرشب باپسر چت نکن اونها اخرشون حالشون دست خودشون نیس و هر حرفی بزنن منطقی نیست و اجرا نمیکنن بیشتر مسائل جنسی براشون الویته

اگر برای اشنایی هست یک ساعت در طول شب بهش وقت بده چون هم خودت مهم دیده میشی هم اون خودش میفهمه اگر تورو میخواد باید منظم باشه ویکهو نره

من دوران اشنایی صبح ها صبح بخیر میدادم ولی چون یک ادم شلوغیه گاهی زود جواب میداد گاهی دیر وچون پیاکم هارو نمیدید تصمیم گرفتم به صورت کلی پیام ندم و فقط تماس تلفنی یک ساعت تادوساعت رو شب ها تعیین کردیم باهم حرف بزنیم از ۸تا نه و نه ونیم 

2810