2777
2789
عنوان

هیچوقت تو زندگیتون کاری نکنید که بچه هاتون بشن یکی مثل من و داداشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 43 پست

خودت ک خودتو میشناسی چرا بچه آوردی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
ننه بابات ارث دارن چیزی بهت برسه؟

نه بابا شپش تو جیبشون یه قل دوقل بازی میکنه 

همه چیزشو ریخت تو حلق خواهراش 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدی میگی من چون مادرم میزدم و... الان رو دخترم اینجور شدم؟ خب عزیزم مادرتم همین مشکلو داشته، از یه جایی فشار عصبی روش بوده، وگرنه همونجور که تو الان قلبت برای دخترت میتوه اونم عاشق تو بوده

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا
خودت ک خودتو میشناسی چرا بچه آوردی

ناخواسته بود بعد از اینکه باردار شدم شوهرم نذاشت سقط کنم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
پولم کجا بود عزیزم ؟منو دادن به یه گداتر از خودشون که هیچی نداره لباس به زور برام میخره چه برسه به ر ...

عزیزم سعی کن رفتارتو با دخترت بهتر کنی روزی نشه که ایشونم بزرگ شد بیاد لعن و نفرین پشت سرت بنویسه.. بزار این چرخه همینجا قطع بشه از امروزت لذت ببر از وجود بچت گذشته رو فراموش کن فک کن همش خواب بوده یه کابوس 

نه هیچوقت مثل اونا نیستم براش خیلی خودمو کنترل میکنم که چیزی نگم ناراحت بشه نه بابا دانشجو هستش

عزیزدلم  به گذشته فکر نکن بذار تو همون گذشته بمونه و‌خاک شه

با مرورش خودتو اذیت میکنی 

رها کن

گذشته تموم شده به نفع خودت و بچته که رها کنی

مثل یکی از خواهرهای من هستی تا دور هم جمع میشیم شروع میکنه از گذشته حرف زدن اتفاقات تلخ رو به یاد آوردن همش انرژی منفیه. من که ازش فاصله گرفتم چون توی زندگی الانم موندم دیگه حوصله قدیما رو ندارم بهش فکر کنم

شمام رها کن و به زمان حال فکر کن و به الانت رسیدگی کن

توکل به خدا🌿
دیدی میگی من چون مادرم میزدم و... الان رو دخترم اینجور شدم؟ خب عزیزم مادرتم همین مشکلو داشته، از یه ...

پدر و مادر مادرم مهربونن 

مادرم بعد از ازدواج تازه فهمیده چیکار کرده 

ده بار منو انداخت رفت خونه پدریش ولی اونا گفتن نه نباید مهر طلاق بخوره تو شناسنامت 

هزار بار گفته پشیمونم از ازدواج ولی خب کاش یه راهی بود که تو همون موقع ها میرفت 

پس ببوسشون بزارشون کنار.فقط فکر خودتو دخترت باش

خیلی وقته گذاشتمشون کنار 

خونش با ما ۵ دقیقه فاصله داره آخرین باری که رفتم یادم نمیاد 

ناخواسته بود بعد از اینکه باردار شدم شوهرم نذاشت سقط کنم

ان شاالله خدا کمکتون کنه فقط سفت و سخت جلوگیری کن یکی دیگه نیاری 

عمه های چش سفیدت عاقبت بخیر شدن یا چوبشو خوردن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
خیلی وقته گذاشتمشون کنار خونش با ما ۵ دقیقه فاصله داره آخرین باری که رفتم یادم نمیاد

بهترین کار ننه بابای اینجوری بدرد جرز لای دیوار میخورن.منم مادرمو چند ساله ندیدم بره به درک حالم ازش بهم میخوره 

2810