2777
2789
ان شاالله خدا کمکتون کنه فقط سفت و سخت جلوگیری کن یکی دیگه نیاری عمه های چش سفیدت عاقبت بخیر شدن یا ...

نه بابا انقد خوشبختن که نگم برات 

سال تا سال یدونه زنگ نمیزنن بگن مردی یا زنده ای 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

حالا اینجا تا میگی مشکل اعصاب و روان دارین  زندگیااتون نرمال نیست تو رفاه نیستین پول ندارین بچه نیارین  میخوان قورتت بدن .پدر و مادرهای نا آگاه و خود شیفته 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی کاغذ بردار همه غمهاتو بدی هایی که کردن بهت رو همه چیزو بنویس بعد که خالی شدی کبریت بزن آتیش بزن فوت کن بره تو چاه دسشویی و رو شم آب بریز بره بگو تموم شد رفت من دیگه ی آدم مهربون و موفقم تو زندگیم منم که کم نیاورده ام و حالم امروز عالیه

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

عزیزم ب همین سادگی نیست ک بگی من با بچه ام مثل والدینم رفتار نمیکنم

ی چیزایی حک شده تو ناخوداگاه انسان و حتی خود ادم متوحه نیست چقدر تو موضوعات مختلف مثل والدینش عمل میکنه

بهترین راه رفتن پیش روانشناسه 

ولی اگر موقعیتش رو نداری، حتما و حتما کتاب بخون درباره مشکلات روحی خودت اگاه بشی، روشهای کنترلشونو یاد بگیری، بعد درباره فرزند پروری کتاب بخون حتما 

کلی کتاب پی دی افش توی اینترنت هست رایگان، اونارو بخون حتما

همینجوری رها نکن ک ففط بگی من با بچم خوب تا میکنم... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بهترین کار ننه بابای اینجوری بدرد جرز لای دیوار میخورن.منم مادرمو چند ساله ندیدم بره به درک حالم ازش ...

پدر و مادری که فقط زاییدن بلدن بمیرن بهتره 

خدا شاهده بعضی وقتا با خودم میگم اگه بمیرن من اصلأ گریه میکنم؟ به کدوم خاطره ی خوبشون گریه کنم؟ اصلأ برام مهم نیست من از همون بچگی کاری باهام کردن که احساس تنهایی کنم 

همین الان اصلأ وجودشونو حس نمیکنم انگار از بهزیستی اومدم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
عزیزم ب همین سادگی نیست ک بگی من با بچه ام مثل والدینم رفتار نمیکنمی چیزایی حک شده تو ناخوداگاه انسا ...

بله کاملا درست میگید گاهی وقتا کنترلمو از دست میدم ولی بعدش که به رفتارم فکر میکنم تازه میگم وای من چرا اون کارو کردم 

تو اولین فرصت میرم پیش روانپزشک 

بضی وقتا، پدر مادرا خودشون باعث میشن،، برن خونه سالمندان.. یا بچه ها سر نگهداریشون، دعوا کنن..... پدرمادرخوب باشیم حداقل خونه سالمندانو نبینیم.... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بله کاملا درست میگید گاهی وقتا کنترلمو از دست میدم ولی بعدش که به رفتارم فکر میکنم تازه میگم وای من ...

خداروشکر اگاهید به روحیات خودتون 

روانشناس گزینه بهتریه... 

انشالله خدا کمکتون کنه عزیزم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بضی وقتا، پدر مادرا خودشون باعث میشن،، برن خونه سالمندان.. یا بچه ها سر نگهداریشون، دعوا کنن..... پد ...

یکی از همسایه های ما خدا شاهده همینطوره 

از شهرستان میاد بچه هاش سر نگهداریش دعوا میکنن فکرشو بکن میگه من چه اشتباهی کردم اومدم اینجا 

حتی عروس ها دعوا میکنن میگن باید بیاد خونه ما بمونه 

ببین حقیقت من دلم برای اونایی که تو خونه سالمندان هستن نمیسوزه میدونی چرا؟ چون لابد یه کاری کردن که بچه ها ازشون متنفر شدن ، محبت کسی رو رم نمیده کسی رو وحشی نمیکنه آدما رو رام میکنه ، الکی میگن طرف خوب نباشه همه دوسش دارن نه اینطوری نیست ، هیچوقت بچه ای که از پدر و مادر محبت دیده اون کارو نمیکنه هیچوقت 

با مشاوره ۱۴۸۰ تماس بگیر رایگانه ‌. بخاطر افسردگی و مشکلاتت حتما ب دارو نیاز داری . دخترت حیفه رابطه ات رو باهاش اصلاح کن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
یکی از همسایه های ما خدا شاهده همینطوره از شهرستان میاد بچه هاش سر نگهداریش دعوا میکنن فکرشو بکن میگ ...

میدونم عزیزم... بضی وقتا فیلم،، تلوزیون،  تبلیغ،، فقط میگن وای ازاونایی میذارن سالمندان.. اخه لامصب تو گذشته اون پدر مادر رو دیدی؟ هیچ بچه ای حاضر ب این کار نیس... اگ خوب باشن،، بجا سالمندان، پرستار میگیرن.....

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810