2777
2789
عنوان

شوهرم کلی پیاز خریده 🥺😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 62 پست
خب میگی داره سبز میشه ببری اونام یه چیزی برات میارن راه دوری ک نمیره

اره طبق روتین زندگی شما باید بیارن ولی تو زندگی ما از این خبرا نیست همه از هم ب غنیمتی میبرن

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این لامصب ها انقدر تنده پوست میکنی میمیری و زنده میشی

خرد کن خودت یا اطرافیان کسی داره ازش قرض بگیری ؟

اگه خردکن داشته باشی کارت خیلی خیلی راحت میشه فقط باید پوست بکنی و بندازی خردکن 

اما حالا من خودم پیاز داغ چون میخوام مجلسی باشه و خردکن یکم زیادی خرد میکنه همیشه با دست خورد میکنم و برای اینکه چشمم نسوزه عینک شنا میزنم از اولش به خاطر همین اصلا چشمام نمی سوزه 

اون از برنج هندیش اینم از پیازشباید یادش بدی قبل از خرید باهات صحبت کنه بگو آخه مگه دونفر چقدر پیاز ...

از دستش دق مرگ شدم بخدا 😭 

چیکار کنم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
خرد کن خودت یا اطرافیان کسی داره ازش قرض بگیری ؟اگه خردکن داشته باشی کارت خیلی خیلی راحت میشه فقط با ...

خردکن دارم عزیزم 

قبلیا رو ریختم خردکن ولی لعنتی ها انقد تنده بزور پوستش میکنم 

چجوری پیاز داغ درست میکنی؟ 

اره طبق روتین زندگی شما باید بیارن ولی تو زندگی ما از این خبرا نیست همه از هم ب غنیمتی میبرن

نه والا پدرشوهر منم هیچی نمیاره همیشه از زمین به آسمون باریده ولی خب اونام خانوادمون هستن بهتر از گندیده شدنه خانواده خودمم نزدیکم نیستن البته برا خواهرشوهرم هر چی بردیم بنده خدا سریع جاش یه چیزی فرستاده 

نه گلم اول پیاز رو تفت بده تا ابش کشیده بشه بعد به اندازه روغن بریز نیم سرخش کن سرد که شد بذار فریز ...

روغنش رو بگیرم یاباشه عزیزم

دیگه بیشتر از ما که نخریده ۱۵ کیلو پیاز گرفتیم ؛ تمام چشمامون از صبح تا شب سوخت ...ولی اینجوری درست ...

عزیزم  سرخش خیلی روغن میخواد؟ 

😂😂😭😭😭 هققققق

ریزاش ترشی کن،برابقیه اش نظری ندارم😑

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

اگع چشمات میسوزه بشین جلوی پنکه خورد کن

یکمشم پودر کن به نظرم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خردکن دارم عزیزم قبلیا رو ریختم خردکن ولی لعنتی ها انقد تنده بزور پوستش میکنم چجوری پیاز داغ درست می ...

عینک شنا بگیر بزن به چشمات راحت میشی 

من خودم پیاز رو خلالی نازک خرد میکنم و کمی نمک بهش میزنم توی روغن فراوان سرخ میکنم مثلا یه قابلمه کوچیک برمیدارم تا نصفه روغن میریزم بعد که روغن داغ شد حرارت زیرش رو متوسط میکنم و پیاز ها رو مرحله مرحله میریزم توی روغن داغ تا سرخ بشه و بعد که سرخ شد میریزم توی توری تا هم روغن اضافش گرفته بشه و هم خنک بشه 

روغن که زیاد باشه هم پیاز بهتر سرخ میشه و هم کمتر روغن  جذبش میشه ، فقط بعدش چون روغنش کمی بوی پیاز مبگیره من جداگانه میریزم توی ظرف و هروقت مرغ و ماهی و خورشت بخوام درست کنم ازش استفاده میکنم

مردا نمیدونن چطور پول خراب کنن

خرد کن بریز تو فر یا رو بخاری همش بزن

میشه پودر پیاز

برای تو سوسیس یا با جعفری خشک قاطی کن من میزنم ب سیب زمینی سرخ شده یا پفیلا عالی میشه

یا خرد کن بریز تو افتاب خشک شه برای غذا پیاز داغ ات همیشه اماده س

برای تو زمستون ک قیمت پیاز بالا میره

تو فریزرم بنظر من نریز بود میگیره

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
2810