2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم همسرمو دوست داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 29 پست
چرا دوس نداری رابطه داشته باشی کلا سرمزاجی یا ازش زده شدی؟من هشت ماهه رابطه ندارم باهمسرم از وقتی خی ...

تا قبل از بارداری دومم گرم بودم الان سرد شدم.خدا مردارو لعنت کنه خودشون باعث میشن ازشون زده بشیم 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
چرا دوس نداری رابطه داشته باشی کلا سرمزاجی یا ازش زده شدی؟من هشت ماهه رابطه ندارم باهمسرم از وقتی خی ...

سرد مزاجم،خییلی سعی کردم گرم بشم و وانمود میکنم مشکلی ندارم ولی دیگه خسته شدم کم اوردم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بده خب باید چکار کرد ؟؟

اگ شورو شوقشو داری ک برو مشاور یا سکستراپی 

منکه حوصلم کم شده و رازیم 

میدونی ادما نمیزارن طبیعت بدنشون طبیعی و نرمال پیش بره مثل همین عمل زیبایی ک همیشه میخان جوان باشن یا همین ک نرماله ادم بعده ۳۰ سالگی دیگ دنبال نازکردن و ناز کشی نباشه اما گاهی ما ادما دوسداریم خودمونو گول بزنیم

درصورتی ک اگه واقیعیت رو قبول کنیم زندگی اسونتره و حتی میتونه در کل باعث اعتماد بنفس کل جامعه بشه 

متاسفانه افسردگیها و خیلی چیزا بخاطر همین چیزاس 

سرد مزاجم،خییلی سعی کردم گرم بشم و وانمود میکنم مشکلی ندارم ولی دیگه خسته شدم کم اوردم

خب همسرت گرمه ؟اینجوری جفتتون اذیت میشین واقعا سخته..یا اون باید نیازشو کنترل کنه یا تو باید سعی کنی واسه اینکه یه وقت ازدستش ندی با بهت خیانت نکنه باهاش راه بیای..منکه دیگه برام مهم نیس چون دلمو شکسته ازچشمم افتاده ...سرد نبودم اما سرد شدم کلا زده شدم از رابطه

خب همسرت گرمه ؟اینجوری جفتتون اذیت میشین واقعا سخته..یا اون باید نیازشو کنترل کنه یا تو باید سعی کنی ...

آره خییلی گرمه

هرشب بحث داریم و درآخر قهر میکنه و میخوابه 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
تا قبل از بارداری دومم گرم بودم الان سرد شدم.خدا مردارو لعنت کنه خودشون باعث میشن ازشون زده بشیم

اره واقعا خدا لعنتشون کنه که لیاقت عشق واقعی رو ندارن یه کاری میکنن روح زن بمیره زنی که از درون پژمرده باشه زندگی مرد هم فلج میشه

آره خییلی گرمههرشب بحث داریم و درآخر قهر میکنه و میخوابه

ممکنه بهت خیانت کنه اینجوری..اگه دوسش داری یه فکری بکن...اگرم واقعا سختته ونمیشه کاری کرد جدا شو نه خودتو عذاب بده نه اونو

ممکنه بهت خیانت کنه اینجوری..اگه دوسش داری یه فکری بکن...اگرم واقعا سختته ونمیشه کاری کرد جدا شو نه ...

باور میکنی به جایی رسیدم که ترجیح میدم خیانت کنه تا اینکه بیاد سمتم😭

باور میکنی به جایی رسیدم که ترجیح میدم خیانت کنه تا اینکه بیاد سمتم😭

اره منم بهش گفتم دیگه خواستی باهرکی باشی برام اهمیتی نداره بعداز اون خیانتی که ازش دیدم دارم ازناچاری باهاش زندگی میکنم البته از رابطه هم هیچ لذتی نمیبردم فقط دردمیکشیدم واقعا تومجردی فکرنمیکردم اینجوری بشم الان خیلی بدم میاد هم بخاطر خیانتش هم بخاطر ترس ازبیماری جنسی هم بخاطر دردش واقعا مثله توام از رابطه فراریم

2810