2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم همسرمو دوست داشته باشم

210 بازدید | 29 پست

قبلاً عاشقانه دوسش داشتم خیلی مشکل داشتیم زندگیمون خیلی بالا پایین شد تا به ثبات رسید الان خدارو شکر مشکل بزرگی نداریم فقط دوتا بچه دارم که تو سن بدین و خیلی ازم انرژی میگیرن و خستم میکنن.هرکار میکنم نمیتونم همسرمو مثل سابق دوست داشته باشم شدم مثل یه تیکه سنگ خودمم دارم زجر میکشم نمیدونم چکار کنم که احساسم بهش برگرده و زندگیم رنگ و بوی عشق بگیره کسی راهکار یا تجربه ای داره؟؟؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسرده شدی

بله افسردگی پس از زایمان گرفتم تحت درمانم حالم خیلی بهتره ولی احساسم اصلا برنگشته 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

من حالت عادی همسرمو دوس دارم ولی شبا نه

دیشب خیلی باهاش صحبت کردم سمتم نیاد و از راه دیگه نیازشو رفع کنه ولی قبول نکرد

دارم عذاب میکشم😭

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

خوب باید یه فکر اساسی براش بکنید ببینید چی حالتو کمک می کنه سرچ کنید نهایت مشاوره هم برین

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
من حالت عادی همسرمو دوس دارم ولی شبا نهدیشب خیلی باهاش صحبت کردم سمتم نیاد و از راه دیگه نیازشو رفع ...

آخه نمیشه که عزیزم اینجوری زندگیت از گرمی میوفته باید در تو چاره کنی من دنبالشم از هر راهی که بگی.

من حالت عادی همسرمو دوس دارم ولی شبا نهدیشب خیلی باهاش صحبت کردم سمتم نیاد و از راه دیگه نیازشو رفع ...

چرا دوس نداری رابطه داشته باشی کلا سرمزاجی یا ازش زده شدی؟من هشت ماهه رابطه ندارم باهمسرم از وقتی خیانتشو فهمیدم دیگه نتونستم 

خوب باید یه فکر اساسی براش بکنید ببینید چی حالتو کمک می کنه سرچ کنید نهایت مشاوره هم برین

مشاوره هم میریم ولی بی فایده بوده 

آخه نمیشه که عزیزم اینجوری زندگیت از گرمی میوفته باید در تو چاره کنی من دنبالشم از هر راهی که بگی.

یه ساله سعی میکنم گرم بشم ولی دیگه خسته شدم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
2810