2777
2789
عنوان

دخترم دوازده سالشه غصه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 102 پست

هورمون رشد برا  بعضیا فقط چاق میکنه و ب قد نمیزنه

بعضیا قد میکشه

صد درصد نیست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا پسرگلتو حفظ کنه ببخشید اگه ناراحت نمیشی میشه بگین مشکلش چیه

از ۱۸ ماهگی ک واکسن زدم ب فنا رفت تشنج هاش شروع شد

بی قرار شد ذهنش بهم ریخت حرف زدنش ب مشکل‌برخورد الان ۴ سالش داره میشه حرف‌نمیزنه تمرکز نداره بیش‌فعال شده

درصورتی ک فیلم هاش هست ۹ ماهگی می‌نشست با تمرکز بازی می‌کرد ۱۰ ماهگی تخیل داشت کلام داشت

لعنت ب واکسن اجباری

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
وااای خدابت نمیادحسودباشیاماخندم گرف از دوخط اخرمطمعنم قدبلندمیشه

نه عزیزم به خدا حسود نیستم خواهرشوهرم هم خیلی خوشگله هم خیلی خوش هیکل . ولی نمیدونی بخاطرش چه مصیبتها کشیدم چه حرفایی که ازبخل وحسدش بهم نزده 

من خواهرم ۱۱/۵ سالشه نزدیک ۲ ساله میبرنش یه دکتر غدد معروف تو تهران الان شیش ماهه یه سری امپول بهش داده هر شب میزنه مامانم براش(راحته مثل انسولین) و خب خیلی تاثییر داشته ۸ سانت تو ۶ ماه بلند شده

نه عزیزم به خدا حسود نیستم خواهرشوهرم هم خیلی خوشگله هم خیلی خوش هیکل . ولی نمیدونی بخاطرش چه مصیبته ...

میدونم نیستی ازنوع حرف زدنت پیداست بخدا

امادوجملت خندم گرف

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

نه عزیزم به خدا حسود نیستم خواهرشوهرم هم خیلی خوشگله هم خیلی خوش هیکل . ولی نمیدونی بخاطرش چه مصیبته ...

من الان قشنگ میتونم بگم شما چطورخانمی هستید

حسودنیستید

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

از ۱۸ ماهگی ک واکسن زدم ب فنا رفت تشنج هاش شروع شدبی قرار شد ذهنش بهم ریخت حرف زدنش ب مشکل‌برخورد ال ...

عزیزم تا کوچیکه پیگیر باش و دکتر ببرش انشاالله که مشکل خاصی نداره. البته پسرا خیلی شیطون هستن من خودمم یه پسر ۴ ساله دارم فوق العاده شیطونه اتفاقاحرف زدنشم طوریه که بعضی حروفا نمیتونه تلفظ کنه ولی اصلا نگرانش نیستم چون کلا خانواده همسرم بچه های پسرشون تا سن مدرسه همینطورن بعدخوب میشن

روزانه 2 قاشق غذاخوری یا کمتر بهش سویق سنجد بده 

تو شیر حل کن. یا با آب یا غذا 

تاثیر داره 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بعد پریود ۸ سانت قدم بلند شد

پریود به این معنی نیست که دیگه قد بلند‌نمیشه

تا ۲۰ سالگی رشد قد ادامه داره

اینقدر اذیت نکنین خودتونه بچتون والدین قد بلند نداره که هردو قدتون متوسطه

لایک نکن خواهر منننن  
2810