2777
2789
عنوان

دخترم دوازده سالشه غصه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 102 پست

شما باید به جای تایید این قضیه که تو کوتاهی و فلان بهش اعتماپ به نفس بدید که قدای سرت که کوتاهی و اصلا مهم نیست و تو در هر صورت کامل و زیبایی و بلندی قد اهمیتی نداره 

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری ک یکی تو اینستا یاد داد حدودا ب قد ۱۶۲ میرسه 

دیگه تغذیه و ورزش بره بلندتر میشه 

تا ۱۸سالگی می‌تونه رشد کنه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

امپل رشدو دختر عمم میزنه قدشخیلب فرق کرده

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

۱۲ اصلا زود نیست واس پریودی  حالا ام که میگی دخترت پریود نشده هنوز

من خودم ۱۲ سالگی پریود شدم وقتی شدم قدم ۱۶۸بود و الان ۱۷۷ ام

حتما بارفیکس بره خیییلی تاثیر داره 

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           
دخترمنم همش میگه مامان من کوچولویم توکلاس ازهمه کوتاهترم

این که خیلی کیوت و شیرینه، فدای سرش

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

اسی دختر منم همین سن هست و قدشم همینه چند بار دکتر غدد بردم فقط قرص ویتامین دی داد الان روز ب روز داره چاقتر میشه قدش تو پنج ماه گذشته ی سانت هم رشد نکرده   

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

من ۹ سالگی علائم بلوغ شروع شد ۱۱ سالگی هم پریود شدم   

اگر ژنش ب شما رفته باشه کار زیادی نمیتونین بکنین برا هورمون هم فکر کنم دیر شده بچه ی آبجی من رو از ۵ یا ۷ سالگی هورمون میزدن 

مهم عقل و تنشه ک سالمه ک البته چون همیشه داشته  ب چشمت نمیاد

من ی پسر دارم از خوشگلی ب حضرت یوسف میمونه هرکی نگاهش‌ میکنه نمیتونه چشم ازش برداره بسکه صورتش خوش ترکیب و دلنشنبه قدشم کشیده و بلند وزنش عالی و سنگین

اماااااا چه فایده کاش بچم زشت و متوسط بود اما سالم بود 

الان نمیدونم بچه ی من ی بچه ی عادی میشه  یا نمیشه

بخدا بچه ات اینقدر موارد زیادی  رو داره برای شکر گذاری ک حد نداره فقط دورش بچرخ بگو الحمدالله 

هر پسر بچه ی مدرسه ایی رو ک میبینم بغض میکنم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
۱۲ اصلا زود نیست واس پریودی حالا ام که میگی دخترت پریود نشده هنوزمن خودم ۱۲ سالگی پریود شدم وقتی شد ...

مادر و پدرم هم زیاد بلند نیستن مامانم ۱۷۰ و بابام ۱۶۵

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           
2810