2777
2789
عنوان

تپل بودن دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 120 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پودر گین اپ چاق میکنه ولی برگشت دارع قرصشو نمیدونم دیگبا خودت کنار بیای دردش کمتره چی داره این قرص م ...

چی بگم 

داستان زندگییییم خیلی  بلنده

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه باید خیلی بیشتر از سه روز در هفته پیاده روی تحرک داشته باشه ، باید حداقل سه ساعت در هفته فعالیت شدید داشته باشه که به نفس نفس زدن بیفته و در زمان فعالیت نتونه صحبت کنه(منظور شدت فعالیت و ضربات قلب هست)

روزی سه ساعتم فعالیت ملایم مثل بازی و لی لی و ...

زیاد هم نباید بشینه  پای تلویزیون و گوشی چه کار دیگه منظورم بی تحرکی محض هست 

عزیزم از الان مواظبش باش ولی زیاد حساسش نکن به وزنش. غیر مستقیم کنترلش کن، فردا بزرگ شد مقصر چاقیش شما خواهین بود. فامیل ما یه پسری هست، از بچگی اونقد بهش گفتن وای چه توپوله چه بامزس و هی تعریف کردن، مامانشم هیییی بهش غذا داد و مثلا دلش نمیومد نه بگه و ورنشو کنترل نکرد، بچه اونقد خورد و خورد الان بالای ۱۳۰ کیلو ایناس، هرچی تلاش میکنه لاغر نمیشه چون عادات غذایش از بچگی اشتباه بوده.

بخدا باباش خیلی بدعادتش کرده من خوراکی قایم میکنم باباش براش میخره دوباره...

میدونم عزیزم

اما خیلی جدی با پدرش حرف بزن بگو دخترم باید رشد کنه و بدن سالم داشته باشه و این خوراکی ها ناسالمه

چشمشو بترسون یه کاری کن 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
منم تپلی بودم دوران ابتدایی وقتی به بلوغ رسیدم چوب کبریت شده بودم😑🤣🤣🤣یعنی لاغرابه خدابه زورورزش ...

منم چاق بودم حتی یادمه  خواهر بزرگم چقد مسخرم میکرد تا سن بلوغم چاق بودم بعددیگه اینقد مسخره کردن خواهرم روم تاثیر گذاشت ک ورزشو شروع کردم الان ۲۸ سالمه هنوزم نتونستم ورزشو کنار بزارم.بعد هرکی منو میبینه میگه تو چطور ی شکم زاییدی پیدانیس ازت...

به اون داستان بلند هرچقدرم دردناک که بال و پر بدی نفستو میگیرهحتی به صد کیلوام که برسی مشکلی ازت دوا ...

میشه اما بشروطی

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه باید خیلی بیشتر از سه روز در هفته پیاده روی تحرک داشته باشه ، باید حداقل سه ساعت در هفته فعالیت ...

الان فقط اخر هفته ها فعالیت شدید داره بقیه روزا ب بهانه تکلیف اصلا از خونه بیرون نمیریم اگه بریمم با ماشین.برا همین میخوام پیاده رویو بزارم تو برنامه و حذف خوراکی ناسالم

دخترمن هم همش روغن های توی غذاها رو میخوره حالاهم همش مریضه چاقم نیستا

عزیزم دور از جونشون چربی خونشون میره بالا و برای قلبشون ضرر داره چون ی لایه از روغن روی قلب رو میگیره حتما ببرشون دکتر و ازمایش بدن ی چکاپ و بعد دکتر تغذیه سعی کن غذاهای رژیمی درست کنی یا کم غذا تا این عادت از سرش بیفته متاسفانه چربی و کلسترل ربطی به چاقی لاغری نداره

2810