کلاس اوله چند ماهه یمقدار تپل شده ..خوراکی زیاد میخوره .منم هرچی بهش میگم نباید بخوری مضره باباش براش میخره.کم کم اطرافیان دادن میگن ک مواظب باش خیلی چاق نشه..ی پسرعمه دارم ک خیلی رکه و بی ادب .بهش گفته بود شکم گنده...دخترمم گریه کرده بود.بنظدتون چکار کنم فعالیت انچنانی نداره تو خونه .تو مدرسه هم ک زنگ تفریح باز خوراکی میخرن و فرصت بازی و فعالیت ندارن.سه روز در هفته ببرمش پیاده روی خوبه؟ خودمم سه روز درهفته باشگاع میرم ولی محیطش الودس ک با خودم ببرمَش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به همسرتون بگین هله هوله نخره. بین وعده چیزی توخونه بهش ندین . شکر مصنوعی هم ندین جدای ازچاقی دور ازجون هزارتابلا سرش میاد من از کودکی چاق نه درشت بودم هنوزم درشتم میگم کاش مامانم بیشترحواسش بهم بود
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......