2777
2789
عنوان

تپل بودن دخترمو مسخره میکنن

1 بازدید | 119 پست

کلاس اوله چند ماهه یمقدار تپل شده ..خوراکی زیاد میخوره .منم هرچی بهش میگم نباید بخوری مضره باباش براش میخره.کم کم اطرافیان دادن میگن ک مواظب باش خیلی چاق نشه..ی پسرعمه دارم ک خیلی رکه و بی ادب .بهش گفته بود شکم گنده...دخترمم گریه کرده بود.بنظدتون چکار کنم فعالیت انچنانی نداره تو خونه .تو مدرسه هم ک زنگ تفریح باز خوراکی میخرن و فرصت بازی  و فعالیت ندارن.سه روز در هفته ببرمش پیاده روی خوبه؟ خودمم سه روز درهفته باشگاع میرم ولی محیطش الودس ک با خودم ببرمَش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد و وزنشو بگو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

روی تغذیه اش کار کن 

و کلاس ورزشی چیزی ثبت نامش کن

باید بخوره چون در حال رشده اما خوراکی ناسالم باعث چاقیش میشه

شما مادرشی باید مدیریت کنی خوراکشو

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

کم کن خوراکش رو

زنگ خطره براش

هم ورزش و باشگاه باخودت ببر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
2810