2777
2789
عنوان

بیاید بگید چهره این خواستگارم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 78 پست
گول الان نخور ...زندگی بقدری بالا وپایین داره، بقدری سخته که وقتی واردش بشی تازه میفهمی دنیای مجردی ...

درسته قبول دارم 

خودش میگه تفاوت سنیمون خیلی نیست اما من از اولم گفتم زیاده ..

تموم کنم ب نفع هر دومونه

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
درسته قبول دارم خودش میگه تفاوت سنیمون خیلی نیست اما من از اولم گفتم زیاده ..تموم کنم ب نفع هر دومون ...

می گفتی از نظر تو خیلی چقده؟اون آقا با ی خانم ۳۳ به بالا باید ازدواج کنن.البته باز نظر خودت مهمه.اگه سن برات مهم نیست و ده سال دیگه پیرتر شد برات قابل تحمل ،راجبش فکر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم بری دانشگاه و مستقل شی،خواستگار با شرایط این آقا زیاد برات میاد ولی با فاصله سنی مناسب

الانم هست ولی خودم نمیخوام درسته سنم کمه ولی بخدا اصن حوصله شروع رابطه و اینجور چیزارو ندارم 

اینم چون کافه داره یه عنوان شغل دوم باهاش اشنا شدم دیدم خیلییییی بهم محبت میکنه بعد چند وقت گفت میخوام بیام خواستگاریت

منم شوکه شدم اولش سنشو دروغ گفت ۲۷سالمه منم گفتم نهاییتتت ۱۱ساله دیگه 

بعد ک ب خونواده ام گفتم قرارشد بیان گفت ۳۷سالمه

گفتم چرا دروغ گفتی اخه 

گفت سن ی عدده و فلان‌..

استارتر من خودم باشوهرم۱۱سال فاصله سنی دارم بد نیستا ولی زده میشی، دنیاتون فرق داره، اگه میتونی خیلی ...

زن جوون میخوان بخاطر عشق و حالشون اینجور مردا خیلی آشغالن جنسشون و خدا باید بشناسه میگن ما پیر بشیم زن جوونه ما رو هم جوون میکنه 

الانم هست ولی خودم نمیخوام درسته سنم کمه ولی بخدا اصن حوصله شروع رابطه و اینجور چیزارو ندارم اینم چو ...

پس ببین این آقا صادق هم نیست.اول با دروغ خواسته وابسته کن.بترس از همچین شخصیتی.گول محبتش هم نخور.اینا بلدن چطوری ی دختر رو اسیر کنن.

می گفتی از نظر تو خیلی چقده؟اون آقا با ی خانم ۳۳ به بالا باید ازدواج کنن.البته باز نظر خودت مهمه.اگه ...

نه خودمم دوست ندارممم 

من بابا متولد۶۳ مامانم ۶۰ 

یعنی بابام ۳سال از این اقا بزرگتره....

اصلا راضی نیستم

درسته قبول دارم خودش میگه تفاوت سنیمون خیلی نیست اما من از اولم گفتم زیاده ..تموم کنم ب نفع هر دومون ...

اره بخدا ک به نفع هردوتونه بیشتر شما ‌‌....ببین خودت بری تویه باغ پراز گل چه گلی میچینی؟ غنچه ،یا گل معمولی یا گلی که زیادی بازشده و فردا قراره گلبرگ هاش بریزه؟ شما الان غنچه ای برای همینه همه دوس دارن زود بچیننتکه مدت طولانی براشون بمونی و ازت لذت ببرن پس حداقل توهم تواین دشت به یه غنچه دل ببند نه اون گلی که کامل گلبرگ هاش بازشده....

مردها همشون معتقدن دخترهای کم سن و سال دست نخوردن و میتونن راحت با حرف خامشون کنن و هرجورهم دلشون میخواد تربیتش کنن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
زن جوون میخوان بخاطر عشق و حالشون اینجور مردا خیلی آشغالن جنسشون و خدا باید بشناسه میگن ما پیر بشیم ...

دیه نمیدونن قدیم نیست که زن برای ی سقف بالا سر با مرد پیر بمونه.زن جوونم خسته میشه ولشون میکنه.خخخ

پس ببین این آقا صادق هم نیست.اول با دروغ خواسته وابسته کن.بترس از همچین شخصیتی.گول محبتش هم نخور.این ...

چشم کلا بهم میزنم همه چیو ....

اره بخدا ک به نفع هردوتونه بیشتر شما ‌‌....ببین خودت بری تویه باغ پراز گل چه گلی میچینی؟ غنچه ،یا گل ...

درسته❤️🤗

واقعا همینطوره ممنون از راهنماییتون

زن جوون میخوان بخاطر عشق و حالشون اینجور مردا خیلی آشغالن جنسشون و خدا باید بشناسه میگن ما پیر بشیم ...

اره دیگه میگن با چهار تاجیغ جیغ یه دختر بچه میسازیم ولی محاسنش خیلی بیشتر از معایبشه .....بله فک کن تو ۶۰سالگی زنش باید ۵۵سالش باشه ولی اینها زنهایی ۳۰و۴۰ ساله دارن ،معلومه ک خوششون میاد ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
2810