2777
2789

هفته پیش من برای یه وام از طرف شرکتمون معرفی شدم به این بانک و گفتن برو مراحلش طی کن

منم رفتم بانک اسمم دادم رییسش گفت اسمت نیست شرکت شما معرفی نکرده

منم اروم گفتم میشه چک کنید اخه اونا گفتن بیام اینجا دیدم یهو جلوی همه سرم داد زد گفت بهت میگم این شرکت اسمی نداده منم چون بدم اومد داد زد سرم تحقیرم کرد بدون هیچ حرفی بی محلش کردم اومدم بیرون

الان رییس شرکت میگه من اسما رو دادم شاید مدیریت شعب به اینا ابلاغ نکرده میگه امروز برو بپرس حتما ابلاغ شده

ولی من روم نمیشه بنظرتون چطور دوباره برم با اون ابله عصبی رو در رو بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون چنین حقی نداشته، وظیفه ش بوده دوباره چک کنه، حتی اگ مطمئن بوده.

اینا کسی بهشون نظارت نمیکنه؟ ک بشه گزارش داد؟

اون مطمئن باش تورو یادش نمیاد، چون امقد تو طول روز مراجعه کننده دارن ک

ولی نمیشه شعبه دیگ ای بگیری؟

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
خیلی بیخود داد زد میتونست محترمانه رفتار کنه فکر کرده یه کمی جایگاه اجتماعی داره رییس جمهور که نیست ...

من بودم با تندی همین و میگفتم بهش میگفتم حتی تو اون جایگاه وظیفه ات رسیدگی ب درخواست من و امثال منه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

اون گستاخی کرده شما روت نمیشه

اتفاقا برو و همون اول داد بزن با صدای بلند و با خشم بگو : منو معرفی کردن 

طوری که تمام افراد حاضر در بانک صداتو بشنون

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

اون مقصره شما چرا روت نمیشه بهش بگو ببین اسمها آمده یا نه خیلی خشک و رسمی ومحکم بگو قشنگ تو چشماش نگاه کن اگه داد زد بهش بگو ازت شکایت میکنم شما حق نداری سرم داد بزنی 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
2810