2777
2789
عنوان

میشه بیایید ببینید من‌مقصرم یا نه😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست
من ماهی در آورده بودم گزاشتم یخش آب شه پاشم درست کنم دیگه خوابم برد یهو پاشدم دیدم شوهرم اومده گفت چ ...

عزیزم چون فکر میکنی وظیفه ت نیست قطعا تو رفتارت هم مشخص میشه مثلا اگه من باشم بعد ک بیدار میشم انقد میگم ببخشید آخ چرا اینجوری شد وای ک اون دیگه میگه اشکال نداره حالا ی چیز حاضری میخوریم 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینو بت گم اونای ک دارن بت یادمیدن چیزی درست نکن امروزمو چ لوسه و محل نزار و........ خودشون تو ز ...

اره راست میگی

☹️بنظرت چیکارکنم؟

من اصلا آدمی نیستم ک بیخیال باشم بگم امروزم غذا درست نمیکنم و اینا 

اتفاقا امروز میخوام غذای مورد علاقشو درست کنم 

ولی دیگه بجز این نمیدونم‌چیکار کنم 

اصلا حرف نزدنش‌ قلبمو درد اورده

اره راست میگی☹️بنظرت چیکارکنم؟من اصلا آدمی نیستم ک بیخیال باشم بگم امروزم غذا درست نمیکنم و اینا اتف ...

من دلم سوخت واسش اون لحظه تصورش کردم

گاهی ک خستمه وشوهرم میادباز شاد میشم ومیگم میخندم میگم اون خسته اس اومده خستکی ازتن بیرون کنه خونه

ب امیدی اومده منم ناامیدشکنم وخسته باشم ک نمیشه

هیچی همین ک بی تفاوت نباشی سفره بچینی سبزی سالادی خیاماستی کنارشبزاری غذابپزی حله

ناراحتیت الان ک فهمیدی اشتباه کردی، معنی نداره و غذاتم خوشمزه نمیشه. 

باعشق ولبخندبپز

من پختم گذاشتم رو گاز باشعله کم اومدم باز تورختخاب

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

عزیزم چون فکر میکنی وظیفه ت نیست قطعا تو رفتارت هم مشخص میشه مثلا اگه من باشم بعد ک بیدار میشم انقد ...

😑هعییی خواهر

امروز غذای مورد علاقشو درست میکنم از دلش چجوری دربیارم‌دیگه‌ 

اصلا طاقت دیدن ناراحتیشو ندارم

اونم آخه همینجوریه من اخم کنم‌انگار دنیا رو سرش خراب شده 

🥹هرروز هرجوری شده من سعی میکنم غذا درست کنم تا میرسه آماده باشه 

دیروز جمعه بود گفتم یکم استراحت کنم یا دیرتر درست کنم ک اینجوری شد 

چجوری قلبمو‌ آروم کنم 

باهام‌حرف‌نمیزنه 

زنگ میزنم سرد جواب میده 

چرا آخه بخاطر غذا باید اینجوری کنه

من دلم سوخت واسش اون لحظه تصورش کردمگاهی ک خستمه وشوهرم میادباز شاد میشم ومیگم میخندم میگم اون خسته ...

من همه این کارارو امروز براش میکنم

ولی نمیخوام یادبگیره اینجوری تنبیه‌ام کنه واسه سریال بعد اگه اشتباهی کردم 🥲آخه مردم و زنده شدم از دیروز تا الان یک کلمه حرف نزده چطوری بهش بفهمونم دیگه اینکارو نکنه وگرنه میمیرم

من همه این کارارو امروز براش میکنمولی نمیخوام یادبگیره اینجوری تنبیه‌ام کنه واسه سریال بعد اگه اشتبا ...

خدانکنه. 

بپز وایقدگندش نکن وهی زنگ نزن بش. خودت داری گندش میکنی... عادی رفتارکن وببوس وبخند

عصرم بگودیروزخاب موندی و... 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

یبار‌زنگ زدم کلا باشه 🫠

خب الان تازه احتمالارفته سرکار هشت صبح هسا

اگرب همین منوال پیش بره تاظهر پونصدبار میزنی

اصلانزن. خودت بی تاب ترمیشی

تجربه هام بت میگما

نزن یازده بنویس ناهارامادس

ک نخره وبیاد

انگارجیزی نشده بگوبخندکن وناهاربده بهش عصری هم بکو دیروز..... 

اینا روندکی من صددرصد ج میده حالابستکی ب زندکی شماداره و همسرتون واخلاقیاتش

اگه دوست نداری اینجوری (با قهر) تنبیه ات کنه باید نسبت به قهرش بی تفاوت باشی وقتی ببینه اون قهر می‌کنه تو خیلی به هم می‌ریزی به این نتیجه میرسه روش خوبی برای تنبیهه

با قهرش به هم نریز بهش بگو باهام صحبت کن مشکلت رو بگو و واقعا هم صحبت های منطقیش رو گوش کن یه مدت اینطور رفتار کنید قهر از سرش میفته