2777
2789
عنوان

اخلاق فوق سمی شوهر من

1023 بازدید | 46 پست

همسر من داخل فضای مجازی 

واتساپ)بعضی از ا مشتری هاش خانمن و شماره هاشونو داره 

استوری هاشو نو که عکس خودسونه. نگاه میکنه و باز میکنه 

بعذ من اعتراضی میکنم که اونا فقط مشتری ن لزومی نداره تو دنبال کنی و چک کنی میگه تو عقب مونده آیی فضای مجازی دیگه چ اشکالی داره عادیه و اصلا گردن نمیگیره بارها هم دعوا کردیم سر این موضوع 

که منو ناراحت میکنه انجام نده باز میبینم گندش در اومد باز 

جالب اینجاس من حق ندارم عکسی از خودم اصلا جایی بزارم 

مگر اینکه خودش کنارم باشع داخل عکس

چطور برای خودش به من میکه تو اوملی عقب مونده آیی 

واسه خودش نه😐😐😐🫠🥴

حق داری..ولی من جات بودم بی خیال میشدم خب نگاه میکنه ک بکنه ب درک..بالاخره بخاد خیانت کنه میکنه..

شما هم عکستو بزار لازم نیست قبلش اجازه بگیری اگرم گفت چرا عکس گذاشتی بگو همه میزارن چیز عجیبی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری..ولی من جات بودم بی خیال میشدم خب نگاه میکنه ک بکنه ب درک..بالاخره بخاد خیانت کنه میکنه..شما ...

ببین خواهر من سز این موضوع هفت سال دارم دعوا میکنم میدونم درست نمیشه بازم خودمو زجر میدم خیلی عذاب میکشم😔

اصلا حساس نشو اینجوری عزت نفس تو هم پیش خودت هم پیش شوهرت میاری پایین

هفت سال دارم دعوا میکنم هیچ نتیجه آیی نداده آخر کار خپدشو کرده 

اعتماد ب نفس ندارم با اینکه عیبی ندارم همش حس میکنم توجه ش ب بقیه س تا من

با اجازه استارتر ، میگم پسری که تو دانشگاه دخترای دیگه رو نگاه می‌کنه ، با دخترای دیگه هم حرف میزنه و بابعضیا صمیمی هست اینجور که میگه فدات و مراقب خودت باش و حلال مشکل همه و اکسشم سیو داره و گاهی ب بهانه های استوری های همو جواب میدن و گاهی هم خیلی خیلی کم همو میبینن و ب ی دختر ۱۸ ساله هم میگه دخترم ، و ب تو هم تعهد آنچنانی نداره و وقتی ی دختر تو خیابون میبینه که استایل خوبی داره نگاش میکنه و با ذوق میگه الله اکبر و ...  ی بارم گفت ی پیرزن خوشگل بود برا اینکه خوشگل بود رفتیم ازش کیک گرفتیم ، ی بارم راجب ی دختری گف بیاد ...مو بخوره و وقتی من اعتراض کردم گف خب بیاد بخوره چه اشکالی داره و ...این آدم اگر ازدواج کنه درست میشه یا نه ؟ 

تازه خیلی هم مذهبی هست و برا محرم سیاه میپوشه و نمازش اول وقته و ادعاش بالا😂💔

2810