2777
2789
عنوان

اخلاق فوق سمی شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم در مورد بقیه ش قضاوت نمیکنم چون نمیدونم واقعا چجوریه ولی اینکه گفته فلانمو اون دختره بخوره واق ...

اونقدر این رابطه سمی بود که من میتونم راجب بقیه رابطه ها مثل ی روانشناس حرف بزنم اما راجب خودم مثل ی بچه ۴ ساله شده بودم برا همین گفتم نظر پرسم و مطمئن شم نرمال نیست و کار خوبی کردم تموم کردم 

ببین خواهر من سز این موضوع هفت سال دارم دعوا میکنم میدونم درست نمیشه بازم خودمو زجر میدم خیلی عذاب م ...

اشتباه میکنی...

دیگه اهمیت نده هر چی شما بیشتر دعوا کنی سر این موضوع همسرت تو نگاه کردن حریص تر میشه..یعنی خیانت کردن شوهرت فقط ب همین چهار تا مخاطبی ک تو گوشیش داره امکان پذیره؟؟یعنی شوهرت بیرون ک میره یا سر کار میره مشتری خانم نمیبینه ک بخواد باهاش حرف بزنه؟صد در صد چرا

پس اگر بخاد خیانت کنه ب راحتی میکنه..

شما ب خودت برس ب پوستت ب زیبایی ت ب لباست تا اعتماد ب نفست بره بالا 

دقیقاااااا موضوع هر چقپرم کم اهمیت باشه مهم اینه باعث ناراحتی من میشه

دقیقا اون باید تو رو تو اولویت قرار بده ، اگر برعکس میشد و تو این کارو میکردی و شوهرت ناراحت میشد چکار میکردی ؟ چی برات اولویت بود ؟

ی عکس هیج اگ بخواد خیانت کنه همون تو مغازش میارع و....

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
دقیقا اینم خب من بارها گفتم نکن من ناراحت میشم قسم. ش میدم بازم. انجام مبده

شوهرمنم همینه ولش کن

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

بگو منم میرم آقایونو دنبال میکنمااا😤😤😤😤

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810