2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر شاد و اهل تفریح هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 38 پست

بعضی اقایون تو خانواده های فوق العاده خوب پرورش پیدا کردن اصلا ادم کیف میکنه از چنین اخلاقی رفتار و منشی و همش غبطه میحوریم ب حال خانومش و فکر میکنیم با خانومش مچ شده در حالی ک ذاتا اینطوری بوده 

کلیپ اینستا رو دیدم خانومه زنگزد شوهرش چالش بود تنهایی بره مسافرت 

شوهرش با ارامش میگفت نه قربونت برم کجا بری و تو صاحاب دار شدی دیگه و کلی جمله قشنگ ک دل ادم ضعف میره

بعد ملت اومدن گفتن چ شوهری و تغیرش بده و فلانه 

ولی جملات همسرش

خدا بود خدا 

ذاتش قشنگ بود دیگه 

ما نگشتیم دنبالش😁 

بنظره من به روحیه و طبع فرد ربط داره 

اگه مردی برون‌گرا و دموی باشه 

فووووق العاده شاد و خوش گذرانه 

همیشه تو هر شرایطی یه انرژی داره برا شاد بودن 

ولی بازم به روحیه طرف بستگی داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا خیلی هم ربط داره چون اولین و مهمترین الگوی هر فرد خانوادش هستش

برای من هیچوقت اینطور نبوده چون هر کس اختیار زمدگی خودش رو داره و میتونه تغییرش بده.

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

والا من از اول ازدواجم که یادم میاد تو همه مناسبتا ( یلدا و چهارشنبه سوری و...).

همه رو دعوت میکردم خونم( خانواده شوهر)

بهترین پذیرایی رو میکردم 

یکی دوسالی هست مهمونیامونو کم کردیم.حالا همونو جمع میشن خونه هم مارو اصلا یادشون نمیاد☹

آره واقعا من خیلی دلم یه شوهر پایه گردش میخواد ولی فقط قسط و بدهکاری و گرفتاری آورد تو زندگی من اهل ...

چقدر منی ولی من فک میکنم زیاد ربطی به شوهرامون نداره اگه یه دوست خوب داشتیم مشکلمون حل میشد همش بخاطر تنهاییه

آره واقعا من خیلی دلم یه شوهر پایه گردش میخواد ولی فقط قسط و بدهکاری و گرفتاری آورد تو زندگی من اهل ...

چقدر مثل منی عزیزم 

منم خواهر دارم حتی بحثم شده اما دیدم تغییر نکرد دیگ حتی کمتر میرم خونه مامانم ک نبینمش 

اگ پایه ای باهم دوست بشیم من تهرانم ۲۸سالمه واقعا اهل دروغ و کلک نیستم چون مثل خودمی صادقانه گفتم

البته اگ خودت دوسداری اشنا بشیم 

برای دورهمی خودتون گاهی باید برنامه ریزی کنید ....من خودم اش میپزم زنگ میزنم فامیلها یا همکارها و دوستا....گاهی ی غذای ساده مثل بندری ،الویه و ...میپزم ب چندتا زنگ میزنم بیاین بریم بیرون ، از ده تا ک بهشون میگم دوتاشون میان ...همه ادمها ذاتن افسرده شدن، همه دوست دارن باهم درارتباط باشن ولی هیچکس سعی نمیکنه دیگران را جمع کنه دورهم ، همه انگار منتظرن یکی بهشون زنگ بزنه وبرد با اون ادمهایی هست ک خودشون دست بخیر این کارمیشن چون دائم دورشون شلوغه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برای دورهمی خودتون گاهی باید برنامه ریزی کنید ....من خودم اش میپزم زنگ میزنم فامیلها یا همکارها و دو ...

ن والا من همینکارم کردم بهونه میاره خواهرم انگار ک اصلا با من مشکل داره مجردم هست

ن والا من همینکارم کردم بهونه میاره خواهرم انگار ک اصلا با من مشکل داره مجردم هست

خواهرت که مجرده فازش با شما متفاوته اونو بیخیال ، من خودم بااینکه باخواهرم خوبیم ولی همپایه هم نیستیم، من گاهی بادخترعموهاو خاله ها و دایی ها، جاری هاو خواهرشوهرم، گاهی با قوم شوهرم میریم بیرون ...اونهایی ک حالا مجردن رو فازدوست پسرو رل و بیرون های یواشکی و انواع مهمونی و ....هستن پس مجردها را بیخیال ...دنبال متاهل باش 

چقدر مثل منی عزیزم منم خواهر دارم حتی بحثم شده اما دیدم تغییر نکرد دیگ حتی کمتر میرم خونه مامانم ک ن ...

عزیزم خیلی دلم میخواست نزدیکت بودم و باهات دوست میشدم ولی متاسفانه من شمالم ☹

ن اتفاقا الان تو فاز اینا نیست رلشم تو خارجه اینجا نیست باهاش بره

ب هرحال دنیاش با شما متفاوته که همش ازتون فرار میکنه ....

عزیزم خیلی دلم میخواست نزدیکت بودم و باهات دوست میشدم ولی متاسفانه من شمالم ☹

اوو چ بد 

عیب نداره من راهم ب شمال خورد حتما یجا باهات قرار میزارم 😁ولی تو هم مدیونی  اگ اینور اومدی  نگی بهم خوشحال میشم میزبانتون بشم 🌸

ولی  خداییش قبول دارین خانمها خیلی خودشونو میگیرن من دیدم  پسرا  مجازی دوست میشن و فاب میشن

اما اینجا  یکی مثل من درخواست بده کلی میگم همه فکر دیگه ای میاد  ب ذهنشون اخه خانمای عاقل  مگ شما یا ما بچه ایم ک کسی بتونه گولمون بزنه😐

2810