2777
2789

ما مدام دور هم جمع میشیم و میریم تفریح اما اما اما شوهرم دوستم نداره ضایعم میکنه حالم بهم میخوره از هرچی تفریحه

تفریحی که من برم دستم بشکنه شوهرم بگع به گ و ز م مفت نمیارزه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما هم اهل تفریح باش، حسرت نداره که

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
تو خانواده ای بزرگ شدن که اخلاقشان اینجوری بوده

ربطی نداره ب این موضوع

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

آره واقعا من خیلی دلم یه شوهر پایه گردش میخواد ولی فقط قسط و بدهکاری و گرفتاری آورد تو زندگی من اهل گردش و هیچ کوفتی ام نیست خودمم نه دوستی دارم نه موقعیتی هیچی مدام تو خونه ام خواهرم شب و روز با دوستاش میره تفریح یه بار بمن تعارف نمیزنه توام بیا 

به ظاهر زندگی دیگران نگاه نکن

خیلی ها هستن تو مهمونی ها شادن و عاشقانه با هم رفتار میکنن ولی یهو چند ماه بعد خبر طلاق شون میاد میفهمی چقدر کتک کاری داشتن و ...

ولی جلوی دیگران خودشون رو خوشبخت جلوه میدن.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
2810