2777
2789
عنوان

ماکارانی با مرغ درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 32 پست
من با مرغ ریز شده درست میکنم خیلی حوب میشه

اره منم همونجوری درست میکنم ولی این بنده خدا گف یبار اینجوری درست کن از خوردنش سیر نمیشی الان خاسم درست کنم گفتم بذار بیام اینجا یه نظر سنجی بکنم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم همونجوری درست میکنم ولی این بنده خدا گف یبار اینجوری درست کن از خوردنش سیر نمیشی الان خاسم د ...

یعنی ماکارنی رب و اینا نمیزنی ابکش میکنی با مرغ که شبیه زرشک پلو پخته شده سرو میشه؟؟؟

فقط لطف خدا
اره عروس عموم‌درست کرده بود بنده خدا دستش خالی بود ولی بقدری خوب بود از صدتا چلو گوشت بهتر شده بود

عجب چ ترکیبایی آدم میشنوه و نخورده اخه تن ماهی هم ک ارزون نیس

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

یعنی ماکارنی رب و اینا نمیزنی ابکش میکنی با مرغ که شبیه زرشک پلو پخته شده سرو میشه؟؟؟

ن گف سس ماکارانی رو درست کن یعنی پیاز تفت بده رب بزن ادویه جات بزن تمام ماکارانی رو با این دم بنداز

بعد گفت مرغ رو جدا بپز  گف آبکی نباشه یا مرغه آب نداشته باشه یا یه سس غلیظ داشته باشه بعد گف ماکارانی رو بکش روش تکه های مرغ رو بذار

نباید بد بشه ولی

خودش خیلی تعریف کرد از دیشبه وسوسه شدم درست کنم اگر خودم تنها بودم درست میکردم ولی ب خاطره بچه هام و شوهرم دو دلم

2810