2777
2789

بچها از زبون یه نفر دیگه میگم خودم نیستم..

پارتنرم روز اول گفت من مث کوه پشتتم غصه نخور فلان

اما یه روز که دلم گرفته بود و اون نبود بهش گفتم دلم میخواس بودی درددل کنم.خبر از وضعیت اقتصادی بد من هم همون اول داشت.وتا حالا بهم پولی کمک نکرده جز اوایل رابطه مبلغ خیلی کم

برگشت از خودش تعریف کرد از شغلش گفت.و اینکه کسی جز خود آدم غصه آدمو نمیفهمه و باید برای حال خوب خودش  کاری کنه  و خودش قدمی برداره.خیلی ام از خواهرای شاغلش و خانوادش تعریف کرد و من فرو ریختم...بهش گفتم که همه چی پول نیس ادم گاهی دلش بی دلیل میگیره .اما فقط حرف میزد.بنظرتون خیلی زشته زن شاغل نباشه؟ خیلی  به غرورش برخورده

🌹آتلیه خانگی دارم .عکس بچهاتونو  با هزینه ناچیز آتلیه ای کنید هر عکس 25..  برای سفارش خصوصی درخواست بدید

نه شاغل بودن به روحیات طرف برمیگرده 

یکی میبینی مجبوره خب چه عیبی داره کار کنه که سرش بالا باشه 

یکی ام میبینی همه چی داره ولی خب دوست داره کار رو 

درکل کار چیز خوبیه

درخصوص اون پارتنرم ،طرف بیشعور تشریف داره که جای درد و دل اومده نصیحت از خودش و خانواده ش 

از این ادم دورشه و بیوفته پی کاری خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دانشگاه دولتی درس خوندم موقعیت سرکار رفتن هم داشتم اما بخاطر پسرم نرفتم دوست نداشتم توی مهد بزرگ بشه ولی ابدا اجازه نمیدم کسی بخاطر شاغل نبودنم بخواد ادا دربیاره چون من جوری زندگیه شوهرم رو مدیریت کردم که تا مجرد بود با اون همه درآمدش یه ماشین قسطی فقط داشت بقیه جاری هامم با اینکه بعضی هاشون شاغل بودن و شوهرشون درآمد خوبی داشت فقط بریز و بپاش کردن واسه خانوادشون الان که بچه هاشون بزرگ شدن موندن توش

من خودم دانشگاه دولتی درس خوندم موقعیت سرکار رفتن هم داشتم اما بخاطر پسرم نرفتم دوست نداشتم توی مهد ...

منم دولتی درس خوندم و کلاس خصوصی تدریس میذارم ولی شغل ثابت ندارم.با اینحال رو پا خودم بود

🌹آتلیه خانگی دارم .عکس بچهاتونو  با هزینه ناچیز آتلیه ای کنید هر عکس 25..  برای سفارش خصوصی درخواست بدید

و خیلی خیلی به طرف مقابلت هم بستگی داره که چه حسی رو بهت انتقال میده ولی اگر موقعیتش رو داری برو سرکار فقط بخاطر خودت که سرگرمی و درآمدی داری 

وگرنه از حق نگذریم همون زندگیای قدیم که مرد کار می‌کرد خانم هم به خونه بچه می‌رسید آرامش بیشتری تو خانواده ها بود الان جای همه چیز عوض شده متاسفانه

منم دولتی درس خوندم و کلاس خصوصی تدریس میذارم ولی شغل ثابت ندارم.با اینحال رو پا خودم بود

عالیه که تدریس داری بگو من بخاطر سرگرمی کار میکنم نه درآمد نزار اصلا روت شیر بشه ضعفم نشون نده جلوش شاید فردا یکی رو دید با درآمد بیشتر از شما قرار نیست مقایسه ای بکنه