2777
2789
عنوان

بالاخره خونه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 128 پست
خدا روشکر به دلِ خوش عزیزم اصلا دیگه بهشون فکر نکن با شادی خونت رو بچین

ممنون خواهر

ولی شوهر احمقم حاضر نیست از کنار ننه باباش جم بخوره میگه تاابد بمونیم تو روستا

منم گفتمش تو میخوای بمون

من دخترم بره راهنمایی از اینجا میرم

دخترم الان کلاس سومه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گفتم تا بترکنآخه خواهرشوهرم یه روزی بهم گفت آرزوی اینکه ما خونه برات اجاره کنیم وزندگی توی شهرو ب ...

اعه خاک توسر حسودش کنم...الان دیگ میری خونه خودت با شوهرت؟؟یا گوه خور خانما نمیخوان بزار پسرشون تکون بخوره از جاش

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

خوش بحال تون عروس بد ندیدید فقط مادرشوهر بد دیدید 

من هر دوش رو دیدم 

من که نه از قوم خودم خیری دیدم نه از قوم شوهر 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
چرادوس نداری اینقدرخوبن

اگه از اینجا برم رسما فلج میشم پدرشوهرم نون میخره بچمو میبره مدرسه حمایتم میکنه مادرشوهرم کلی هوامو داره تند تند سر میزنه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

اتفاقا شوهرم انقدر التماس کرد که دو دنگ. بنامش کنمولی 6دنگشو بنام خودم زدم

شوهرت غلط اضافه خورد. 

خیلی خوشحال شدم برات

مبارکهههه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ممنون خواهرولی شوهر احمقم حاضر نیست از کنار ننه باباش جم بخوره میگه تاابد بمونیم تو روستامنم گفتمش ت ...

مبارکه عزیزم 

تا وقتی دخترت بزرگتر بشه با پول اجاره ش طلا بخر وقتی رفتی سهر بتونی مغازه ای چیزی بزنی

خیلی برات خوشحال شدم

روح پدرت شاد 

ممنون خواهرولی شوهر احمقم حاضر نیست از کنار ننه باباش جم بخوره میگه تاابد بمونیم تو روستامنم گفتمش ت ...

راهنمایی چیه زود فرار کن برو 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اگه از اینجا برم رسما فلج میشم پدرشوهرم نون میخره بچمو میبره مدرسه حمایتم میکنه مادرشوهرم کلی هوامو ...

واقعاگلی که قدرمحبتایی که بهت میشه رومیدونی والاخیلیاطلب کارم هستن که همش فضولن میان میرن دیدم که میگم خونه روبخرین بدین دست مستاجر

مبارکه عزیزم تا وقتی دخترت بزرگتر بشه با پول اجاره ش طلا بخر وقتی رفتی سهر بتونی مغازه ای چیزی بزنیخ ...

ممنونم خواهرای مجازی

دعای اول صبح واول هفته م برای همه

انشاالله که هیچ کس مجبور نشه نزدیک خانواده ی شوهر بشینه

دوم اینکه همه مستاجرا صاحب خونه بشن ومستقل باشن از همه

واقعاگلی که قدرمحبتایی که بهت میشه رومیدونی والاخیلیاطلب کارم هستن که همش فضولن میان میرن دیدم که می ...

شوهرم میگه نزدیک مغازه میخوام بگیرم رفت و امدم راحت بشه فکر نکنم قبول کنه ، نه والا من قدرشونو میدونم همیشه هم همه جا تعریفشونو کردم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

2810