2777
2789
عنوان

چرا فرخ همون اول طلاهارو برنداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3159 بازدید | 159 پست
همین چند وقت پیش دخترم مریض بود پول ازمایشش رو‌ پسر خاله ی شهید جهان آرا حساب کردن

از کجا شمارو میشناسن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا الان با عراق دوستیم میریم میایم

حکومتا عوض شده،صدام ملعون که دیگه نیست،

هرچند مپ خودم اصلا از عراقیا دفاع نمیکنم چون هر مردمی و دولتی فقط به فکر منافع خودشه،عراقیا هم همینطورن

خب اینجا حق داشت کیمیا چون بهش نگفت قبلا ازدواج کرده

خب باشه عزیزم فوقش ی قهر کوچولو .ن طلاق .خودش کار رو طلاق کشوند و بد رفتاری کرد هرچی باشه اون ک از اول هی میگفت ک آرش و من راهمون جداست پ چرا زنش شد آخه

خب باشه عزیزم فوقش ی قهر کوچولو .ن طلاق .خودش کار رو طلاق کشوند و بد رفتاری کرد هرچی باشه اون ک از ا ...

میخواست مثلا قدر دان آرش باشه بخاطر کمک به خانواده اش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

سلام بچه ها میشه 150 نفر در پرسشنامه ام شرکت کنید

ازتون خواهش می کنم 💔

پایان نامه ام راجع به طلاق عاطفی هست سوالاتش رو فقط برای خانم های متاهل طراحی کردم

بچه ها آفرین بخدا کمتر از 10 دقیقه وقت میبره 😭

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.

من الان خودم مشهد زندگی میکنم،😐آبادان نسبت به قبل خیلی بهتر شده،من از بچگی آبادان بزرگ شدم و با الا ...

بعد وجدانن مشهد و با آبادان مقایسه کن مشهد به اون بزرگی راه یه ساعته رو ده دقیقه با مترو میری بعد آبادان هنوز مثل زمان جنگ اگه خودرو شخصی نباشه با اتوبوس باید بری  اهواز هنوز مترو نداره امکاناتی که تو بیمارستانهای مشهد هست عمرا اینجا بتونی پیدا کنی اینجا بخای یه دکتر بری حداقل باید پونصد تومن کرایه بدی و کلی امکانات دیگه که ما نداریم در ضمن یه متروپل ساختن که رو سر مردم آوار شد چون عدم نظارت بود پس نگو خیلی بهتر شده 

2810