2777
2789
عنوان

چرا فرخ همون اول طلاهارو برنداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 157 پست
کیمیا زندگی آرشم خراب کرد بگو آخه تو که تفکراتت باهاش نمیخوند مرض داشتی زنش شدی

وای من انقد دلم برا آرش میسوزه .مثلا خواست دیگه ی زندگی آروم داشته باشه و سرش تو لاک خودش باشه هی ب کیمیا میگفت کار ب خواهرم نداشته باش و سر از گذشته من بکن بیرون ولی اون کار خودشو میکرد احمق روانی

هی میدونم عراقییا چه بلاهایی سر زن و بچه مردم آوردنجنگ خیلی بده خدا برا هیشکی نیاره

پس چرا الان با عراق دوستیم میریم میایم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبادان که دیگه خرابه نیست،من خودم آبودانیوم ولک،وجهشو خراب نکن😁ولی آثار جنگ تو آبادان و مخصوصا خرمش ...

شما از آبادان بیرون نرفتی که ببینی شهرهای دیگه چه شکلین؟ اگه رفتی وجدانن شبیهه آبادنن؟ 

وای من انقد دلم برا آرش میسوزه .مثلا خواست دیگه ی زندگی آروم داشته باشه و سرش تو لاک خودش باشه هی ب ...

خب اینجا حق داشت کیمیا چون بهش نگفت قبلا ازدواج کرده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وای من انقد دلم برا آرش میسوزه .مثلا خواست دیگه ی زندگی آروم داشته باشه و سرش تو لاک خودش باشه هی ب ...

بنظرم بجای اسم کیمیا باید اسم فیلمو میذاشتن وزه خانوم 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
واقعا قسمت جنگش خیلی سخته یه لحظه آدم خودش تصور میکنه تو اون دوران من که دخترم خیلی ناراحت میشه میگه ...

آره وقتی میبینم همش میگم خدایا فک کن اگه تو جنگ باشی 

با بچه هات کجا فرار کنی

شما از آبادان بیرون نرفتی که ببینی شهرهای دیگه چه شکلین؟ اگه رفتی وجدانن شبیهه آبادنن؟

من الان خودم مشهد زندگی میکنم،😐

آبادان نسبت به قبل خیلی بهتر شده،من از بچگی آبادان بزرگ شدم و با الان مقایسه میکنم😐

2810