خب الکی بنده خدارو به کشتن داد می مردی همون اول بگو دیگه
بنظرم همچین چیزی رو نمیشه به هرکسی اعتماد کردو گفت،اون موقع هم دیگه وضع خیلی خطرناک شد و فهمید اون عراقیا هم دنبال اون اسناد و طلاهان دیگه مجبور شد بگه
خدا نکنه عزیزم از وقتی باردار شدم حساس تر شده همش بغلم میکنه نمیری تنهام نزاری
اظطراب گرفته
حسادت
بکر میکنه دیگه جایگاهش متزلزل شده
میگن بچه دوم مثل هوو واس زن میمونه.یه روانشناسی میکوبید تو سرش میگفت توروخداااا درکشون کنین.هوو رو تصور کنین چقدر آزاردهنده ست و داغون کننده.حالا بچه دوم هم همونجور واس بچه اولیها اون اوایل😭😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بابا این فیلم ها رو نگاه نکنید جنگ سی ساله تموم شده تمام کشورها بعداز جنگ به فکر آبادانی افتادن و ترمیم روحی جنگ زده ها اینجا باید مدام بزنیم تو سروکله مون و یادآوری خاطرات بد
من قسمت های جنگش رو دوست دارم نشون میده مردم این کشور چه رنج و دردی کشیدن اما کشور رو حفظ کردن دمشون گرم واقعا خیلی ادمای غیوری بودن
خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊