2777
2789
عنوان

چرا فرخ همون اول طلاهارو برنداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 157 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قسمت که دوست کیمیا مرد بچش موند دخترم اینقدر گریه کرد دیگه نگاه نکردم

بمیرم واسش🥺🥺🥺چه با احساسه...توروخدا دیگه نگاش نکن.ترسیده...دور از جونتون احساس یتیمی شاید درک کرده...

یادمه بچه بودم از دیدن اینجور فیلم‌ها یواشکی میرفتم پشت کمد رختخوابها زجه میزدم.کسی درک نمیکرد و کلا کسی حواسش نبود به ما.از یتیم شدن بچه ها همیشه داغون شدم و میشم.

هنوز اثرات جنگ و خرابه ها تو خرمشهر و آبادان هست غیر از مردم شیمیایی شده باقی مانده از جنگ ولی وقتی میریم شهرهای بالاتر مثل مشهد توهین میکنند میگن شما شهید ندادید خونتون رو زدن ما شهید فرستادیم 😕

از کیمیا خوشم نمیاددختره ی بی مِهرمن نمیدونم اون آرش چرا فرانسه و اون همه دختر خوشگل رو ول کرده بود ...

هرچی سردتر باشی بیشتر میخوانت همینه دیگه. حتی تو این سریال هم‌این موضوع مشخص شد، 😑🤣

خودت باش جهان اصالت را میستاید

بمیرم واسش🥺🥺🥺چه با احساسه...توروخدا دیگه نگاش نکن.ترسیده...دور از جونتون احساس یتیمی شاید درک کرد ...

خدا نکنه عزیزم از وقتی باردار شدم حساس تر شده همش بغلم میکنه نمیری تنهام نزاری 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

قسمت جنگیش خیلی قشنگه به خصوص نقش شهید جهان آرا خیلی ناراحت شدم

شهید جهان ارا کدوم بود؟ 

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
2810