2777
2789
عنوان

چرا فرخ همون اول طلاهارو برنداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 157 پست
خب الکی بنده خدارو به کشتن داد می مردی همون اول بگو دیگه

بنظرم همچین چیزی رو نمیشه به هرکسی اعتماد کردو گفت،اون موقع هم دیگه وضع خیلی خطرناک شد و فهمید اون عراقیا هم دنبال اون اسناد و طلاهان دیگه مجبور شد بگه

خدا نکنه عزیزم از وقتی باردار شدم حساس تر شده همش بغلم میکنه نمیری تنهام نزاری

اظطراب گرفته

حسادت

بکر میکنه دیگه جایگاهش متزلزل شده

میگن بچه دوم مثل هوو واس زن میمونه.یه روانشناسی می‌کوبید تو سرش میگفت توروخداااا درکشون کنین.هوو رو تصور کنین چقدر آزاردهنده ست و داغون کننده.حالا بچه دوم هم همونجور واس بچه اولیها اون اوایل😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا این فیلم ها رو نگاه نکنید جنگ سی ساله تموم شده تمام کشورها بعداز جنگ به فکر آبادانی افتادن و ترمیم روحی جنگ زده ها اینجا باید مدام بزنیم تو سروکله مون و یادآوری خاطرات بد

جامعه افسرده پیشرفت نخواهد کرد 

کیمیا هم که با یه نوزاد تو بغلش مدام دنبال دارو میگرده زیر توپ و گلوله خب برو تهران دیگع

این کیمیا از بس فضوله همه جا باید دخالت کنه سر از همه چی باید در بیاره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اظطراب گرفتهحسادتبکر میکنه دیگه جایگاهش متزلزل شدهمیگن بچه دوم مثل هوو واس زن میمونه.یه روانشناسی می ...

اره دقیقا منم براش توضیح میدم تو رو از همه بیشتر دوست دارم هیچ وقت تنهات نمیزارم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

قسمت جنگیش خیلی قشنگه به خصوص نقش شهید جهان آرا خیلی ناراحت شدم

جوری برا شهید جهان آرا عذاب وجدان دارم انگار من شهیدش کردم 

همش میگم چرا تو آزادسازی خرمشهر نبود 

از اول با دیدن جهان آرا حالم بد شد

من قسمت های جنگش رو دوست دارم نشون میده مردم این کشور چه رنج و دردی کشیدن اما کشور رو حفظ کردن دمشون گرم واقعا خیلی ادمای غیوری بودن

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
آره یکی نیس به کیمیا و مادرش بگه موندید چه غلطی بکنید شما که نمیجنگید پاشید برید دیگه

اره دقیقا منم هرشب میگم چقدر این کیمیا بی عقله .یه بچه بهش سپردن بعد هنوز مونده تو اون وضعیت 

یا مادرش بچه ۳ ۴ ساله را باگریه فرستاد رفت.که چی بشه

2810