2777
2789
عنوان

عکس منو و خواستگار 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 95 پست
منم حقیقتش نظرم همینهبنظرم اوما قبل ازدواج جو گیر میشن و بخاطر هورمونا عجول میشنیکم باید فرصت داد17 ...

اره خودشم گفت نشون باشیم چن ماه بعدش عقد کنیم 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چند زوده ولی امیدوارم که خوشبخت بشی❤️🥺

قربونت برم

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

هر دوتون بزرگ‌تر از سنتون نشون میدین بنابراین بهم میاین 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

ظاهرا تصمیمت گرفتی و حسابی دل باختی که به حرف هیچکس اهمیت نمیدی امیدوارم خوشبخت بشی و پشیمون نشی به حرفای ما نرسی98 درصد ادما از ازدواج توی سن کم ناراضی ان امیدوارم تو جزو اون 2درصد باشی عزیزم♥️🌹

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
اسی جونشرایط خواستگارت چیه؟ شغل و درامد و خونه و ماشین و اینناخانوادش چجورن؟ جمعیت بالا یا کم جمعیت

خونه داره و ماشین

در امدش ۲۰ تومن

خانوادشم ۳ تا داداش ۲ تا خواهر

ظاهرا تصمیمت گرفتی و حسابی دل باختی که به حرف هیچکس اهمیت نمیدی امیدوارم خوشبخت بشی و پشیمون نشی به ...

خیلی خیلی

فداتشم مرسی

اره خودشم گفت نشون باشیم چن ماه بعدش عقد کنیم

حواس تو جمع کن به تمام رفتارش تو چندوقتی ک نامزدی که اگر مشکلی بود متوجه بشی و تمومش کنی چون تفاوت سنی هم دارید نرید زیر ی سقف بعدا پشیمون بشی

2810