2777
2789
عنوان

عکس منو و خواستگار 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 95 پست

شغلش چیه؟

مثل اون اقاهست میگه چطوری جووووووونه دل 

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم اینه خودت خیلی خیلی زوده برای ازدواج بخدا هیچی توش نیست عجله نکن درس بخون لیسانس بگیر شوهرکن سر ...

کاملا درست

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بهم میایید گلم، شوشو جان یکم خشنه؟ 😅چهرش یکم منو ترسوندشما خیلی ناز و خوشل تری با این فاصله سنی و ا ...

ن عزیز خشن نیست اصلا

فداتبشم من

ن بابا خودش از اوم موقع گیر داده درستو باس بخپنی

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مهم خودمم عزیزمخونه پدر هم اونی ک شما فکر میکنی نیست

پس اگر خونه ی پدر هم چیزی ک ما فکر میکنیم نیست بیشتر فکر کن ک ی موقع خدای نکرده تصمیم اشتباه نگیری از چاله دربیای بیوفتی تو چاه عزیزم

نظرم اینه خودت خیلی خیلی زوده برای ازدواج بخدا هیچی توش نیست عجله نکن درس بخون لیسانس بگیر شوهرکن سر ...

منم حقیقتش نظرم همینه

بنظرم اوما قبل ازدواج جو گیر میشن و بخاطر هورمونا عجول میشن

یکم باید فرصت داد

17 زوده واقعا

مگ اینکه فعلا نامزد بمونن و صیغه، اونم بدون رابطه و... 

چون فاصله شونم زیاده،

❤️❤️

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

شغلش چیه؟مثل اون اقاهست میگه چطوری جووووووونه دل

کناف کار

😂😂

عکس ندیدم ولی زوده برای تو

من متولد ۷۵ ام هم درسمو خوندم الانم سرکارم

با دوستام مسافرت رفتم و خوش گذروندم

تازه میگم برای ازدواج سنم خوبه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
2810