2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10095 بازدید | 247 پست
به خدا کل داستان خنده دار یعنی چی چادر زده نصف شب مثل این بچه ها که واسه خودشون خونه درست میکنن البت ...

واقعا👌🏻🥴🤦🏻‍♀️

رفتارشون خیلی بچگونه بوده 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
علی الحساب شما به جا تیکه پروندن رو دست بزنتم کار کن.نه کنترل دستتو دارینه زبونت‌.

تو که بیشتر اهل تیکه ای 

فصولیتم مشخص شد میری تاپیک های بقیه رو نگاه میکنی 

صمنا حالا که نگاه میکنی پس همه رو نگاه کن که ما مشکلی باهم نداریم چشم حسودمون کور 

زدن هم از رو شوخیه 

تو هم مرد ستیزیتو کنار بزار معلومه از یه جایی خیلی عصبی هستی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شما با همه مردا زندگی کردی ؟تو جامعه مرد سالار بایدم از این حرفا زد کسی که درک نداره بالغ نیست ن ...

چرا اصرار دارید با شنیدن حقیقت کتمان کنید یا انگ پرو رو کردن بزنید 

اینکه خانمها میگن مردا اینطورن هی شما بگین نه اینطور نیستن 

خوب صد نفر داره میگه اخلاق مردا اینطوره شما نمیخواید نپذیرید 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یعنی تنها دلیل تعهد شما به شوهرتون سکسه.یه شب با بی عقلی نصف شب بهش سرویس ندن حق داده خیانت کنه.نخیر ...

همه اینجا بهتون گفتن که مردا رو اینچیزا حساسن 

شما دوست داری ساپورت نده 

حقیقت تلخه 

مجردی ؟؟؟؟

اینکه دو روز جلو خودتو بگیری ربطی به تاهل و مجرد بودن داره؟

تف و لعنت زیاد راجع به متاهلای بی ملاحظه

اینجا و همه جا هست 

ادم حیوون که نیست بالاخره به شعورشه که با حیوون فرق داره

با ۳-۴روز رابطه نداشتنم کسی نمرده 

میرن همه جا برنامه میکنن 

فک میکنن کسی نمیفهمه

ولی شعورخودتون باید بکشه

چرا اصرار دارید با شنیدن حقیقت کتمان کنید یا انگ پرو رو کردن بزنید اینکه خانمها میگن مردا اینطورن هی ...

خانم من کی گفتم مردا چطورین شماها اصرار دارین مردا رو بیشعور جلوه بدین

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

تو که بیشتر اهل تیکه ای فصولیتم مشخص شد میری تاپیک های بقیه رو نگاه میکنی صمنا حالا که نگاه میکنی پس ...

والا خانم شما مرد ستیزی شوهرتو میزنی   

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

من خانم هستم به خدا نمی‌گم با خانم ها مثل برده رفتار کنن ولی این موارد خط قرمز آقایون هست یه زن باید ...

خط قرمز زن بدبخت چیه ؟کی گفته خانم  باید مدیریت کنه چرا مردا رو یه نوزاد بی عقل و بدون اراده میبینین که در لحظه باید نیاز پاسخ داده شه

والا خانم شما مرد ستیزی شوهرتو میزنی

من شوهرمو از رو شوخی میزنم اما هنیشه بهش احترام میزارم خم به خواسته هاش هم خانوادش 

اونم متقابلا همینطوره

من شوهرمو از رو شوخی میزنم اما هنیشه بهش احترام میزارم خم به خواسته هاش هم خانوادش اونم متقابلا همین ...

والا منم در مورد اینکه مردا چی چه جور موجوداتی هستن هیچ اظهار نظری نکردم ولی با این دست حرفها که زنها اینجورین یا مردا اینجورین اصلا موافق نیستم طرف چون شوهرش یا پدرش یه خصوصیتی داره نباید به همه تعمیم بده

والا منم در مورد اینکه مردا چی چه جور موجوداتی هستن هیچ اظهار نظری نکردم ولی با این دست حرفها که زنه ...

همه نه ولی وقتی تو احادیث اومده مردا روانشناسا میگن و زنها با تجربیاتشون برامون میگن پس حتما یه چیزی بوده که انقدر راجبش تذکر میدن 

از اونطرف چقدر خوب که مردی انقدر خود کنترلی داره که اینطور نیست و مایه تحسینه و البته مردهای سرد مزاجم هستن که زناشون ارزو میکردن اینطور مثل اسی باشن

همه نه ولی وقتی تو احادیث اومده مردا روانشناسا میگن و زنها با تجربیاتشون برامون میگن پس حتما یه چیزی ...

بله اینکه چه زنایی تجربیاتشون رو میگن خیلی مهمه بر خلاف حرف شما تو همین تاپیک خانمای متاهلی بودن که رد کردن حرف شمارو اینکه شما مدیریت رابطه رو میندازین فقط گردن زن و مرد موجودیه که کنترلی نداره رو خودش برای من عجیبه شما نقش پدری مرد رو نادیده میگیرین به هیچ عنوان حق نداره نابالغ برخورد کنه وقتی پدره 

بله اینکه چه زنایی تجربیاتشون رو میگن خیلی مهمه بر خلاف حرف شما تو همین تاپیک خانمای متاهلی بودن که ...

نه این طور نیس مرد هم باید درست رفتار کنه اما الان طرف صحبتمون اون مرد نیست فقط اسی هست که زنه اگر مرد هم میپرسید مشکلات رفتاریشو بهش میگفتیم و اونو دعوت به صبر ودرک بیشتر میکردیم

اسی از من بشنو جای این بحثا اینجا نیست.اینجا اکثرا زنایی هستن که همه چیو تو سک س میبینن تفکری که مرد ...

عزیزم ممنون از وقتی ک گذاشتی همیشه شاد و سلامت باشید من تبادل نظر کردم  هم درد دل بشه وهم نظر اکثریت رو بشنوم و در ارجهیت قرار بدم انشاالله درست تصمیم بگیرم 

من دوس ندارم قهر طولانی بشه مسافرتم رو ک گند زد توش حرص میخوردم حداقل تو خونه بد اخلاقی نکنه ک خداروشکر حل شد خودش معذرت خواست منم کشش ندادم 

2810