2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 215 پست
من به عنوان یه زن می‌دونم مرد اگه نیازش برطرف نشه خلقش بد میشه خدا اینجوری خلقش کرده درصد کمی ازمرد ...

مگه شما با همه مردا زندگی کردی ؟تو جامعه مرد سالار بایدم از این حرفا زد کسی که درک نداره بالغ نیست نباید ازدواج کنه شما خانوما با این حرفا مردا رو پرو کردین

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

چقدددد عین شوهر منه 

کافیه یبار بهش تو رابطه نه بگم حالا حتی به هر دلیلی 

عین بچه ها قهر میکنه لج میکنه و از دماغم میارم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر همسر من مرد سالار نیست آزار هم نداره ولی در این موضوع حساس گاهی نیاز به گذشت خانم هست همسر ...

نه عزیزم همسر شما حتی اگه مردسالار نباشه شما حتما هستین

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

نمیشد یه شب باحال دوتایی بسازید حتما باید کوفتش میکردی؟؟؟ یه ساعت میرفتی تو‌چادر و برمیگشتی چیزی نمی ...

همه جا عین چی باید ادم بیوفته رو هم؟؟؟

خب متاهلی دو روز تحمل کنین میمیرین؟؟؟

اه 

طرف نصفه شب ساعت ۳

تو سرما بلند شه بره تو چادر برای رابطه

یکی یه وقت بفهمه 

ابرو واسه ادم میمونه؟؟؟

میگن چقدر هول و بدبختن اخه

عزیرم اینا همونایی ان که مردهارو پررو کردن، همه چی حد و حدودی داره، وقتی شرایط درست نیس یا خانوم دلش ...

تازه تو همون مردای گرم مزاج نصف بیشتر مواقع آقا ب اورگاسم خانم اصلا اهمیتی نمیده

ینی فقط برای ارضای خودشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲