2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10095 بازدید | 247 پست
میترسم پرو تر بشه باید بفهمه کارش اشتباه بوده فعلا سکوت میکنم شاید اصلا خودش اومداگه قهر بیشتر طول ک ...

دیگه خودت بیشتر آشنا هستی....ما نظر دادین که اصل کار درست بوده یا نه

مطمئنا شوهرتم دیگه خیلی عصبانیتش رو بروز داده که خوب نیست باید کنترل می کرد

انشاءالله دلتون خوش و تن تون سلامت ،،🌹

میترسم پرو تر بشه باید بفهمه کارش اشتباه بوده فعلا سکوت میکنم شاید اصلا خودش اومداگه قهر بیشتر طول ک ...

عزیزم ما یه همسایه داشتیم میگفت همسرش وقتی که دارن میرن مهمونی و تو راه هستن بحث راه میندازه و بعد وسط دعوا میگه نمیریم مهمونی و برگردیم خونه و خانم با کلی التماس اقا رو راضی میکنه تا برنگردن مامانم بهش گفت این دفعه که بحث راه انداخت و خواست برگرده اصلا حرفی نزن و بگو باشه برگردیم همین کارو کرد اقا اخرین بارش شد از این کارا کنه شما هم ضعف نشون نده که ناراحتی که برگشتین اینجوری یادمیگیره از این موضوع سو استفاده میکنه

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته من با تندی نگفتم

به قول دوستان با عشوه

بعد برای فردا شب پسرم رو گذاشت خونه مامانش که راحت باشه

البته بعضی وقتها پسرم خودش میره شب میخوابه

در حد ماهی یه شب ،چون دوست ندارم شب جایی بمونه

باید انقدر رابطه تون خوب بود که ساعت ۳ نصفه شب بیدارت نکنه

توی خود مسیر برنامه می‌میچیدید 

این طوری باور کن خودت منتظر بودی ساعت ۳ بشه برید تو چادر

یعنی از قبل میگف من میخوام چادر بزنم

یا قبل سفر رابطه داشتید که سیر بود

چرا توی روز به صورت رمزی باهم برنامه نمی چینید؟

بعد بچه شیرخواره احتمال بیدارشدنش هست

در کل شما بچه هات و شوهرت رو بهتر میشناسی

بقیه هم از اونایی هستن که شوهرشون خیاکو کرد بعد میگن ما که خوب بودیم کاری نکردیم چرا خیانت کرد

یعنی تنها دلیل تعهد شما به شوهرتون سکسه.یه شب با بی عقلی نصف شب بهش سرویس ندن حق داده خیانت کنه.نخیر خانم جان همونایی که انقد بهشون باج میدید چون میدونن چقدر حمایت میکنید از گنداشون بیشتر خیانت میکنن

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بقیه هم از اونایی هستن که شوهرشون خیاکو کرد بعد میگن ما که خوب بودیم کاری نکردیم چرا خیانت کرد

علی الحساب شما به جا تیکه پروندن رو دست بزنتم کار کن.نه کنترل دستتو دارینه زبونت‌.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من ک میگم هر دو بد برخورد کردن. اسی میتونست ی جور مهربونتری همسرش رو قانع کنه یا ازش راه حل بهتری بخ ...

درسته شاید یه کم تند جواب داده ولی جواب شوهرش چی بود؟ چیه مردها فکر میکنن اگه خیانت نمیکنن خیلی لطف بزرگی میکننو تقی به توقی میخوره از خیانت میگن؟ حتی شوخیشم درست نیس. همونطور که  اگه زنی بیاد بگه چون نیازمو براورده نکردی خیانت میکنم و گردن خودت، هییییییچ مردی قبول نمیکنه.

هم شما مقصری هم همسرت

ایشون که شرایطو درک نکرده و سر همچین مسئله ی کوچیکی سفرو بهم زده

شما ام لحن حرف زدنت واقعا مشکل داره،و بد پسش زدی 

هرجفتتون خیلی راحت میتونستید مدیریت کنید و حلش کنید 

اصلا همون موقع که ناراحت شد رفت تو چادر میتونستی یکم زبون بریزی

باهم حرف بزنید،دیگه دلخوری بینتون نمونه.

خندم گرفت بیچاره نصف شب پاشده چادر زده،چه برنامه ها که واسه خودش نریخته، مشخصه اصلا انتظار مخالفت شمارو نداشته و بدجور خورده تو پرش🤣🤦🏻‍♀️🥴

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
یاااا خدا غلیظش نکن... ما رو دور نینداز ما انقدام....ببین صد در صد آقاهه حرف خنده داری زدهولی حرف خن ...

حالا اگر میشه تو بیا پایین سرمون درد گرفت عقل کل.هر کی خلاف میلت نظر بده میگی بیا پایین.ولی خودت فقط بی منطق داری سخنرانی میکنی

هم شما مقصری هم همسرتایشون که شرایطو درک نکرده و سر همچین مسئله ی کوچیکی سفرو بهم زدهشما ام لحن حرف ...

به خدا کل داستان خنده دار یعنی چی چادر زده نصف شب مثل این بچه ها که واسه خودشون خونه درست میکنن البته دختربچه ها

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

خب خیلی وقت ها ما بیمار هستیم پریود هستیم زایمان فلان آقایون درک میکنن ولی حالت عادی نمیشه همش پس زد باید مدیریت کرد بلاخره مرد هستن باید تامین بشن بخواهیم نخواهیم همینه پی چرا ازدواج کردن 

خب خیلی وقت ها ما بیمار هستیم پریود هستیم زایمان فلان آقایون درک میکنن ولی حالت عادی نمیشه همش پس زد ...

اینم دیگه از اون حرفا بودا مگه پریود  یا بیماری دست زنه یا زن داره لذت میبره از این دوران زایمانم که تصمیم دو نفره ست که بچه بیارن منتی سر کسی نیست منتی هم باشه سر مرده چون زن داره از وجودش تو بارداری و حاملگی مایه میذاره وظیفشه مرد که مراعات کنه 

درک و شعور اتفاقا مال همین وقتاست که نصف شب کسی رو بیدار نکنی

من به عنوان یه زن می‌دونم مرد اگه نیازش برطرف نشه خلقش بد میشه خدا اینجوری خلقش کرده درصد کمی ازمرد ها اینطور نیستن من خودم همسرم خوبه توی این مساعل ولی زندگی زناشویی یه بخشی صبر حوصله گذشت هست مخصوصا توی قسمت رابطه مردها مثل بچه دوساله هستن متاسفانه دکمه درکشون خرابه   

2810