2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 215 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا اشتی نمیکنم کردم خوبم کردم بچه هام در اولویت زندگیم هستن میرفتم بیدار میشدن میترسیدن چی

به حرفم گوش کن و عمل کن عزیزم...الان برگشتین خونه صبحانه بخور به بچه ها هم صبحانه بده برید تخت بخوابید اصن نشون نده ناراحتی از برگشتن یا از تهدید هیچ واکنشی نشون نده.برو راحت بخواب 

خداروشکر که در زیباترین شهر گیلان زندگی میکنم بهشت زیبای خدا
بهش میگم برگردیم افتاده رو دور لج خاک تو سرش

به نظرم میرفتی مگه چقدر طول می‌کشید. تا حدی حق داره. به نظرم به بهانه یا جیزی از ماشین پیاده بشین برو کنارش و لوس بازی کن و بگو برگردیم بریم .... و .... 

خب ی درخواستی شده 

خانم هم درخواستو رد کردن

چون واقعا فاقد‌منطق بود

۳صبح تو چادر تو سگه سرما

اصلا من میگم درخواستش ب جا بود

فقط با ی نه شنیدن عین بچه ۲ساله کل مسافرتو باید کنسل میکردن؟

بعدشم خیلی راحت فقط ب خاطر ی شب بگن 

میرم خیانت میکنم؟

بخدا سرم سوت میکشه حرفاتونو میخونم

تقصیر خانم نیست اصلا

کاملا باحرفت موافقم ولی از اعصبانیت ی حرفی زده ازش مطمعنم خیانت نمیکنه حتی بخوادم نمیتونه

بله عزیزم  متوجهم . قطعا از عصبانیت این حرف رو زده .

خب شما هم قطعا از دل خوشتون ، نه به شوهرتون نگفتید دیگه .

من از این حالم بده که همه ، شما رو به عنوان یک زن مقصر کردن و حق رو به آقا دادن .

اتفاقا الان آقا باید بیاد نه تنها از شما ، بلکه از بچه ها هم عذرخواهی کنه که سفر رو خراب کرده .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
بابا کار این آقا آنقدر بی منطقه که من اگه ساعت سه نصفه شب شوهرم بهم بگه بیا بریم تو چادر ، به عقلش ش ...

یاااا خدا غلیظش نکن... ما رو دور نینداز ما انقدام....

ببین صد در صد آقاهه حرف خنده داری زده

ولی حرف خنده داری زده... می‌شده تا صبح از این بخندن و فقط بخندن 

ولی تو سفر هم بخوای بد اخلاقی های دوران ماهیانه خانوما رو تکرار کنی واقعا اشک آدم درمیاد

برگردی با بد اخلاقی طرف رو بفرسی پی کارش

بعد رفت تو حیاط ولش کنی

والا پتو از رو شوهر آدم کنار بره پا میشی می‌کشی روش میگی گناه داره...

بعد طرف با ناراحتی تو هوای سرد خوابیده اصلا سر بهش نزنی، بدون هیچ عذاب وجدانی بخوابی....

به حرفم گوش کن و عمل کن عزیزم...الان برگشتین خونه صبحانه بخور به بچه ها هم صبحانه بده برید تخت بخواب ...

خوابم پرید انقدر غمگین و عصبی ام از صورتم همه چی معلومه دارم ب زور گریم رو نگه میدارم 

😍😍😍اصلا یجور توصیف کردی که دلم خواست الان یکی لگد بزنه🤣🤣🤣

ای جانم😀😀 انشالله ی بخت و قسمت خوب ی آدم با درک و فهم و شعور و ی نی نی خوشمل گیرت بیاد

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
سلام بچه ها میشه 150 نفر در پرسشنامه ام شرکت کنیدسلام بچه ها میشه 150 نفر در پرسشنامه ام شرکت کنیداز ...

انجام دادم ولی سوالا طولانی و حوصله سربر و گاها تکراری بود

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
2810