2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 215 پست

اول از همه اگر هم میخواستید رد کنید،میتونستید با لحن بهتر بگید نه 

اگر دغدغه بچه هارو داشتید،از خود همسرتون راه‌حل میخواستید 

اگر دغدغه سردی بود بازم از همسرتون سوال میکردید 

نه که دلیل هارو پشت هم بگید و بگید نه 

این میشه روش اشتباه 

فوقش بچه ها که خواب بودن شما میرفتی تو حیاط ته تهش یک ساعت چیزی نمیشد که به همسرتم میگفتی اغوشی چیزی هست داخل ویلا باشیم.

یکم زیادی در لحظه سخت گرفتید 

یه میزان به همسرتون حق میدم یه میزان هم به شما 

اگر همسرتون این مسائل خیلی براش مهمه و میره رو مخش شما باید طبق همین موضوع رفتار کنید 

الانم باهاش صحبت کنید سر تایم مناسب 

بگید که بد صحبت کردید و بگید هم از اون حرفی که درمورد خیانت زدن ناراحت شدید و مشکل رو با خودشون حل کنید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
عزیز شما تصادف میبینی تو خیابون از رانندگی و سوار ماشین شدن برا همیشه پشیمون میشی؟خوب ادم دقت کنه حو ...

رانندگی و بیرون رفتن برای تمام لحظات نیست یه وقتا خسته باشی رانندگی نمیکنی چون خطرناکه 

ولی زندگی متاهلی خستگی حالیش نیس بخای از پادربیای طرف مقابل زود تر از تو غش کرده 

این منو میترسونه ،انگار باید رباط باشی تا بری زیر یه سقف

من متوجه صحبت شما هستم

صرفا از دید خودم که از ازدواج میترسم عرض کردم

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول از همه اگر هم میخواستید رد کنید،میتونستید با لحن بهتر بگید نه اگر دغدغه بچه هارو داشتید،از خود ه ...

یعنی الان من مقصرم ؟؟من پا پیش بزارم برای اشتی؟

حس میکنم بهم توهین میشه 

یعنی چی ابزار !!!!....یه بارم اومدن مسافرت درسته سرده هوا اصلا خنده داره تو این هوا بشه کاری کردولی ...

بابا کار این آقا آنقدر بی منطقه که من اگه ساعت سه نصفه شب شوهرم بهم بگه بیا بریم تو چادر ، به عقلش شک میکنم .

عقل و منطق هم خوب چیزیه والا .

ینی بند تنبون آدم باید آنقدر شل باشه که اصلا شرایط رو درک نکنه ؟؟؟؟؟

خانم میل نداشته .

حالا این خانم گفته نه ، همه میگن وای تقصیر توه .

ولی چرندیات آقا که میرم خیانت میکنم رو هیچکی نمی‌بینه .

بابا یه ذره برای خودتون ارزش قائل بشید .

مردی که با یک بار نه شنیدن از همسرش حرف از خیانت میزنه و زن و بچه ش رو از سفر برمیگردونه ، حتی دلش برای بچه هاش هم نمیسوزه ، همون بهتر که بره و نباشه تو زندگی آدم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
خب شاید شما بخاطر اینکه شوهرتون خیانت نکنه باهمسرت همخوابی داری،ولی در کل لذت بردن از رابطه حق خانم ...

الان طرفداران حلقه به گوش فشاری میشن

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
اصلا و ابدا یک درصد اهمیتی به این نمیدن که این یه موضوع دو طرفه ست و فکر میکنن سرور هرچی گفت شما بای ...

عزیزم همه ی مردها اینطور نیستن، به فرهنگ خانواده ها خییییلی ربط داره. یه سری خاله خان باجی ها و بی سوادا تو مغز دخترا کردن که زن هیچوقت نباید به شوهرش نه بگه و تو هر مکان و زمانی که مرد امر کنه، در اختیارش باشه! عین یه برده! ولی یه سری خانواده ها به دخترا یاد میدن که ازدواج کردن یعنی شریک زندگی داشتن، یعنی تو همه شرایط، فکرواحساس ونظر دوتاشون مهمه. رابطه ی جنسی هم دو طرفس، به زور نمیشه که خواست، و بعدش قهر کرد!

والا ما خونموم کوچیکه اتاق نداریم ولی برا بچم چادر کوچیک خریدم که هر شب شوهرم رابطه خواست بچه رو داخ ...

مشکل اینجاس شما خونه ی خودت ،روال زندگیتو با شرایط اسی مقایسه کردی،والا همه همینن خونه کوچیک داشته باشن فکر همه جارو میکنن شما کار عجیبی نمیکنی اتفاقا خیلی هم درسته،منتها مسافرت اونم ساعتای اول رسیدن به مقصد،تو اون شرایط هم با با شرایط خونه یکیه؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
یعنی الان من مقصرم ؟؟من پا پیش بزارم برای اشتی؟حس میکنم بهم توهین میشه

من گفتم شما مقصر هستی؟!

شما حتی با منم که نمیشناسی حق به جانب صحبت میکنید عزیزم 

لحن صحبت خیلی مهمه برای پیش بردن یه موضوع 

اسم قهر و اشتی رو تو رابطه نیارید 

گفتم برید درمورد موضوع صحبت کنید 

بگید اون تایم چیا تو ذهنتون بوده که گفتید نه  

همسرتون هم از حسش بگه 

در نهایت یه یک نتیجه میرسید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

حالا رابطه سه چار دقیقه ای این حرفارو داره😁میرفتی زود برمیگشتی

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

بابا کار این آقا آنقدر بی منطقه که من اگه ساعت سه نصفه شب شوهرم بهم بگه بیا بریم تو چادر ، به عقلش ش ...

کاملا باحرفت موافقم ولی از اعصبانیت ی حرفی زده ازش مطمعنم خیانت نمیکنه حتی بخوادم نمیتونه

رانندگی و بیرون رفتن برای تمام لحظات نیست یه وقتا خسته باشی رانندگی نمیکنی چون خطرناکه ولی زندگی متا ...

بله بله دقیقا همینه که میگی ولی خوب شیرینی هایی هم در کنارش داره که خستگی رو از تنت بیرون میاره طرفت وقتی خوب باشه با ی نوازش ی بغل کردن آروم میشی خستگیت یادت میره یا مادر شدن خیلی لذت بخشه وقتی اولین بار تو شکمت لگد میزنه وقتی اولین بار شیر بهش میدی بغلش میکنی میتونم بگم از بهترین حس های دنیا هس ولی مسولیت خیلی زیاد داره وقتی مجردی خودتی خودت آزاد و فارغ

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
عزیزم همه ی مردها اینطور نیستن، به فرهنگ خانواده ها خییییلی ربط داره. یه سری خاله خان باجی ها و بی س ...

بله موافقم با حرفاتون 

انگار بهشون قبولونده شده تحت هر شرایطی حتی به قیمت ازار دیدن خودت باید همسرتو راضی نگه داری

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

من واقعا دیگه تو این سایت نمیام. پر شده از مردای مریض با اکانت زنونه که جوری با اصرار و وقاحت در مورد هر موضوعی هی میگن حالا چی میشد مگه.... که آدم به عقل خودش شک میکنه.

خاااااک عالم تو سرتون که از کمر به بالا فلجید و تو توهماتتون زن بردتونه🤢

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2810