2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 215 پست
پذیرایی و اشپز خونه کوچیک بود اصلا چادرمون جا نمیشد چادرمون ۱۲ نفره هسی جا بهتر میگرفت کوفتش نشه اخه ...

حق داری

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

کار شوهرتون بچه گانه بوده که شمارو برگردونده در این شکی نیست ولی شمام کار خوبی نکردین دیگه ساعت ۳ بچه ها خواب بودن چی میشد مگه یه رابطه داشتید

یه چیزی شنیدن مردم ول کن نیستن

درسته پیامبرمون گفتن در حضور بچه ها حتی اگه خواب باشن نباید رابطه داشت 

ولی همون پیامبر هم گفتن خدا گفته حجاب واجبه نماز واجبه روزه واجبه

پس چرا به اونا عمل نمیکنیم چسبیدیم به این موضوع فقط

اون قدیم قدیما مادربزرگامون نه تنها اتاق جدا نداشتن حتی شنیدم بعضیاشون  با کل خانواده شوهر تو یه اتاقی که گرمایش داشته اونجا میخوابیدن چی شده مگه

بی صدا کارتون رو میکردین و تمام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حموم و دستشویش یکی بود 🤦🏻‍♀️همینم مونده برم اونجا

والا چی بگم دیگه اسی بچه هات کوچیکن ؟بچه ها خسته بودنی خوابشون سنگینه حالا تو آشپزخانه کارشو راه مینداختی من حق رو به شما میدم ولی دلم برا بچه ها سوخت طفلیها  

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خب شمال و کارای خاک بر سری گیرفتی زودی انجام میشد برمیگشتی .توحموم جایی ..لحن گفتنتم خوب نبود ..این ...

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
خونه اختصاصی بوده، کسی توحیاط نمی آمده. دید نداشته؟یکی اون ساعت شب میدید شماتوحیاط چادر میزنید چه فک ...

کسی ک نمیومد شخصی بود اما خب همسایه داشت تازه تو یکی از خونه همسایه ها ادمم بود 

حموم و دستشویش یکی بود 🤦🏻‍♀️همینم مونده برم اونجا

دیگه چاره چیه همش رو نه میاری خب شما هم باید یه نظری میدادی یه فکر جایگزین داشتی نه فقط بگی نه حداقل تو هم یه جوری صحبت میکردی که بی میل نیستی ولی شرایط جور نیست

انشالله نسلشون منقرض بشه😂اونایی که برا شام اینکارو میکنن

وای نگو منم  دیر غذا بخورم قاطی میکنم 

آخه معده که خالی باشه 

به حا مغز ،معده دستور میدع به آدم 🤣

باز اون منطقی تره که طرف گشنه ش باشه عصبانی بشه 

والا چی بگم دیگه اسی بچه هات کوچیکن ؟بچه ها خسته بودنی خوابشون سنگینه حالا تو آشپزخانه کارشو راه مین ...

اره خیلی کوچیکن یکیش شیر خوار طفلکی

خودم ب درک سیاه دخترم میفهمه فهمید بحثمون شده 

اره خیلی کوچیکن یکیش شیر خوار طفلکی خودم ب درک سیاه دخترم میفهمه فهمید بحثمون شده

اره بچه ها تیزن یکی از همسایمون مثل شوهر شما بود این زن بدبخت هم قبول کرد فکر کردن بچه  خوابه چند روز بعد رفته خونه عموش واسه زن عموش تعریف کرده 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
دیگه چاره چیه همش رو نه میاری خب شما هم باید یه نظری میدادی یه فکر جایگزین داشتی نه فقط بگی نه حداقل ...

اینو راست میگی خوابم میومد بد حرف زدم 

الان بهش بگم پشیمونم پرو نمیشه ؟؟پرو پرو منو تهدید ی خیانت میکنه

ینی فکر به اینکه،آقا پاشده یه کاره چادر زده،اونم تو حیاط،هوای سرد،بچه ها یه درصد جای غریب خوابیدن،یهو بیدار شن ببینن پدرومادر کنارشون نیستن،منم باشم قبول نمیکنم،فقط اونایی که گفتن حالا میرفتی زود برمیگشتی،حتی این ارزش رو برای هم جنسای خودشون قائل نیستن که زن هم باید لذت ببره،،از کامنتا واقعا تعجب کردم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
2810