2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7493 بازدید | 222 پست
ما باهم راحتم بخاطر حرفم ناراحت نیس ساعت س از خواب بیدارت کنن اخلاق بهتری نخواهی داشت

اره خب،من حق میدم بهت که تو اون شرایط نتونی ولی میگم با لحن بهتری متقاعدش میکردی تا به هم نریزه کوفتتون نکنه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
🤣 حالا قبل افتادن پخش زندست خوب تازه مگه میشه شتر بدبخت چه گناهی کرده اون وسط

شتره کیف میکنه😁

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در عجبم همه میگن خب‌میرفتی؟ ینی یه زن حق نداره وقتایی که دلش نمیخواد پس بزنه؟‌نصفه شب تو سرما زیر چا ...

این خانم ها همون هایی هستن ک میگن اگر خورد و خمیرتون کردن صداتون در نیاد چون خودشون همین طوری هستن 

نصفه شب تو چادر آخه مرد عقلت کمه خب آدم عصبی میشه دیگه

اتفاقا مردا انگار تو شرایط نامیزون و عجیب غریب بیشتر حال میکنن😑

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بلوغ فکری کجا بود خواهررو این مورد عقلشون تعطیلیه

نمیدونم 

شوهر من اگه هرکار بکنن سفرو به کام ما تلخ نمیکنه 

مخصوصا مقابل دخترم 

این تاپیک جزو عجیبترین چیزا بود که خوندم 

برا همین به استارتر حق دادم 

واقعا با یک شب رابطه نداشتن اسمون به زمین نمیاد 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
این خانم ها همون هایی هستن ک میگن اگر خورد و خمیرتون کردن صداتون در نیاد چون خودشون همین طوری هستن

بقیه هم از اونایی هستن که شوهرشون خیاکو کرد بعد میگن ما که خوب بودیم کاری نکردیم چرا خیانت کرد 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
حالا با زبون نرمش میکردی میرفتین تو حمام خب زده بالا اونم مسافرت میچسبه نتونسته کنترل کنه دلم برا ب ...

حموم و دستشویش یکی بود 🤦🏻‍♀️همینم مونده برم اونجا

دیگه وقتی ما زنا عاقلتریم میدومیم اینجوره باید پیشگیری کنیم بعضی مردا هستن شامشون دیر بشه هم اینطو ...

انشالله نسلشون منقرض بشه😂اونایی که برا شام اینکارو میکنن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من کامنت گذاشتم پاک کردم ولی واقعا از کار شوهرت اعصابم خرد شد خوب اگه قصدش اون بود دوتای میرفتین که حتی اگه جا کوچیک بود فقط خودتون باشین بچه پیش خانواده یکیتون میذاشتین چه عیبی داره سفره ۲ نفره اگه می‌میخواستین کل خانواده باشه حداقل یه جا بزرگتر می‌گرفت آدم چی بگه حالا فرضا شما آمادگی نداشتی یا اصلا نخواستی نباید آنقدر فهم و شعور داشته باشه .بیشتر حرصم گرفت تهدید به خیانت میکنه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
مرد یه طرف رابطه س زن باید از لحاظ روحی آماده باشه

بله صددرصد

2810