2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7986 بازدید | 230 پست
در عجبم همه میگن خب‌میرفتی؟ ینی یه زن حق نداره وقتایی که دلش نمیخواد پس بزنه؟‌نصفه شب تو سرما زیر چا ...

شوهرش حق نداشته ..اماگاهی پیش میاد زن باید میریو کن با یکم نازو عشوه حل میشه ن با این لحن خانم شاید با دوتا جانم عزیزم حرفشو میگفت بهتر بود ن ک بگه بی عقلی ...

همینجوری بهش گفتی برو بابا مسخره بی عقل؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بلوغ فکری یعنی همین که مدیریت کنه سر همچین موضوعی مسافرتو بهم نریزه از نظر من رفتارش با یک بچه دو ...

دیگه وقتی ما زنا عاقلتریم میدومیم اینجوره باید پیشگیری کنیم 

بعضی مردا هستن شامشون دیر بشه هم اینطو  میشن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خب بلوغ فکری یعنی همین که مدیریت کنه سر همچین موضوعی مسافرتو بهم نریزه از نظر من رفتارش با یک بچه دو ...

بلوغ فکری کجا بود خواهر

رو این مورد عقلشون تعطیلیه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

عامو میوفتیم از رو شتر کمرمون رگ به رگ مبشه دیگه نمیشه کاری کرد

🤣 حالا قبل افتادن پخش زندست خوب تازه مگه میشه شتر بدبخت چه گناهی کرده اون وسط 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
والا بخدا اصلا مغزم سوت کشید برداشته اینا رو هلک هلک شمال دوباره کوفتشون کرده برگشتع شهرشون ینی یه م ...

خب وقتی بقیه انقد بهش حق بدن اونم پررو میشه 

منم لجم در اومد 

اگه جای اسی بودم یک کاری باهاش میکردم تا عمر داره یادش نره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
در عجبم همه میگن خب‌میرفتی؟ ینی یه زن حق نداره وقتایی که دلش نمیخواد پس بزنه؟‌نصفه شب تو سرما زیر چا ...

چرا عزیزم حق داره پس بزنه ولی خب وقتی مرد در چنین شرایطیه نباید با تندی بگی یا بگی مسخره بی عقل

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
انگار برا بعضط مردا رابطه حیاطی تر اکسیژنه دیگه با این تاپیک مطمن شدم یه خانمی تو اطرافم هسو میگه خر ...

مردا موقع خستگی حال بدی با رابطه تخلیه میشن ..ارامش میگیرن انگار

به نظرم یگی از رفیق های احمقش البته تو تابستون همچین کاری کرده با زنش تو چادر

اینم فکر کرده خیلی خفنه  ایده اش خاک بر سر 

دیده نقشه اش اجرا نشده خورده تو ذوقش 

وگرنه جا قحطه؟زن قحطه؟یا اول نامزدیشه  خاک برسر

کارهای خاک بر سری اسم‌ خوبی براش نیست

بچه ۱۰/۱۵ساله تو نی نی سایت پره،میخپای کلمه دقیق و واضح و بارسم شکلش رو بگه؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ما باهم راحتم بخاطر حرفم ناراحت نیس ساعت س از خواب بیدارت کنن اخلاق بهتری نخواهی داشت

حالا با زبون نرمش میکردی میرفتین تو حمام خب زده بالا اونم مسافرت میچسبه نتونسته کنترل کنه  دلم برا بچه ها سوخت 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
2810