2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

1 بازدید | 214 پست

ما جمعه صبح ساعت سه بامداد حرکت کردیم رفتیم شمال ی سوئیت کوچولو ک فقط ی اشپز خونه و ی پذیرایی بود  شوهرم از قبل از دوستاش گرفته بود تا راحت تر باشیم خلاصه خیلی خوشگذشت شب شد خوابیدیم صبی ساعت ۳ اینا بود پاشده تو حیاط چادر مسافرتی زده تو این سرما به من میگه سوئیت کوچیکه بچها میفهمن بیا بریم چادر کارخاک برسری کنیم منم گفتم برو بابا هوا سرده مسخره بی عقل بچه ها بیدار شن میترسن و..... خوابیدم تنها رفت تو چادر ساعت شش همه ما رو بیدار کرده پاشید برگردیم (قرار بود شنبه و یکشنبه اگه شرایط اوکی بود هم بمونیم)میگم چرا میگه خوشم نیومد پایه نیسی داد و بیداد قهر الانم تو مسیر برگشتیم قهریم 

پرو برگشته میگه پایه نیسی خیانت کردم گردن خودته 

واقعا حق داره من اشتباه کردم؟؟

عصبی ام همیشه باید شادی رو از دماغم در بیاره روانی بی چاره بچه ها خوابشون میاد طفلکی ها تازه رسیده بودن بی درک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حقیقتش هردو مقصر هستین شما حالا یه ساعت میرفتین چیزی نمیشد که یا به قول دوستمون خواب بچه ها سنگین شد انجام میدادین همسرتونم اشتباه کرده بچه ها طفلی جه گناهی کردن زهرشون کردید الانم با سیاست زنانه متقاعدش کن برگردید 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
2810