2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9545 بازدید | 247 پست
حق داری شوهرت هیچ حقی نداره تا جبران نکرده بخصوص برای بچه ها محلش نده خیانت مگه سیب زمینی خریدنه انق ...

اره عصبی بود ی حرفی زده جدی نمیگیرم خودمو میزنم ب نشنیدن

اسی یه چیزی . من یه بار رفتم سفر شوهرم سر همین موضوع قهر کرد برگشتیم منه بی  عقل فک کردم سر همینه ‌‌. نگو اصلا ربطی به این نداشت قضیه چیز دیگه بود عمدا اینو بهونه کرد قشقرق راه انداخت برگردیم چون سوژه دیگه نداشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی یه چیزی . من یه بار رفتم سفر شوهرم سر همین موضوع قهر کرد برگشتیم منه بی عقل فک کردم سر همینه ‌‌ ...

این اقایون رو حقشونه تا رسیدیم خونه ننه اشون بگیم بهت تمایل دارم باید برگردیم خونه رفع نیاز 

ببینیم اون زمان هم این کارو ترجیح میدن به مادرشون یا نه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
این اقایون رو حقشونه تا رسیدیم خونه ننه اشون بگیم بهت تمایل دارم باید برگردیم خونه رفع نیاز ببینیم ا ...

ای بابا ...خدا لعنتش کنه من که ازش نمی‌گذرم بعداً معلوم شد دوست دختر قدیمیش از شهرشون اومده بود شهر ما .شوهر منم این دعوا رو راه انداخت برگرده . چون می‌دونه من دوست ندارم در مورد  مسایل خصوصی و سک س مون پیش کسی حرفی بزنم و دلیل برگشت کامل مخفی میموند

آره کثافط . من یه مدت بعدش فهمیدم کار از کار گذشته بود کلا هاشا کرد ....

چه سخت 

همسرم من اهل این کارا نیست یا ارتباط مخفی

ولی شده به خاطر پدر و مادرش کنسل کنه کاری رو

یعنی بحث راه بندازه با من قهر بشه بره به کار اونا برسه

منم که آی کیو ۱۲۰ زود متوجه میشم 

اما الان راحت میاد میگه برای چه کاری میره

چون دید بهش گیر نمیدم

یا همراهیش میکنم