2777
2789

اولي دختر، ٦ هفته، تهوع صبحگاهي شديد، اوايل تا ٤ ماه هيچي نميتونستم بخورم به شدت وزن كم كردم، هيچي ميل نداشتم هر چي هم ميخوردم تو معدم نميموند، سردرد شديد

بعدش ميل به شيريني 

دومي ٨ هفته اينا

اوايل وزن كم كردم و ميل به چيزي نداشتم

شايد فقط يكبار حالم بد شد

ميل به شوري و بعدم ترشي

پسره

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای هر دو بارداری هفته های اول فقط حالت پریودی داشتم

ولی در ادامه کاملا باهم متفاوت بود یعنی سر اولی از حالت تهوع روانی شدم ؛از همه بو ها بدم میومد حتی بوی شوهرم؛به قول معروف ویار شدیییید

سر دومی هیچی خیلی سرحال بودم فقط درد لگن داشتم انگار سنگین بودم

ولی جنسیتا یکی بود

ویار نداشتم کمر درد و درد زیاد واژن و کشاله ران داشتم سه ماه اول وزن کم کردم بعدش اکی شدم 

و میل به چایی ترشی و شوری داشتم تمر هندی خوردم کلی

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  

من به علائم هیچ توجهی نکردم چون عین روز برام روشن بود پسره چون حس ششم خیلی قوی دارم همون روز که بی بی زدم دو تا خط افتاد به شوهرم گفتم ببین بچم پسره حتی تاپیک شو اینجا ببینی زدم روز ان تی اومدم تاپیک زدم گفتم دیدین بچه بچم پسره😆🤣

اولي دختر، ٦ هفته، تهوع صبحگاهي شديد، اوايل تا ٤ ماه هيچي نميتونستم بخورم به شدت وزن كم كردم، هيچي م ...

عزیزم سر بارداری اول بچه کم وزن نشد؟

منم همینجوریم فقط میوه میتونم بخورم خیلی نگرانم

2810